Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halálunk után csak 49 napig...

Halálunk után csak 49 napig maradunk életbe? Mégsem élünk örökké?

Figyelt kérdés

Meglepődve olvastam egy cikkbe, hogy egyes kutatók szerint halálunk után még 48 napig maradunk életben. Nem értem teljesen. Ezt úgy kell értelmezni, hogy ha meghalunk még 49 napig maradunk itt és elbúcsúzunk szeretteinktől majd megyünk a reinkarnációs kerékbe vagy aki megérdemli egy másik dimenzióba vagy úgy kell érteni, hogy halálunk után 49 nappal halunk meg végleg?

[link]

2020. nov. 16. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

Már évekkel ezelőtt rajta voltak a fakenews listán!!!!

[link]

2020. nov. 16. 11:28
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Halálod után 1 másodpercig sem maradsz életben, ugyanis a halál az élet vége. A kimondottigazságok meg hasonló szenny linkeléséért pedig az internetet is elvenném tőled
2020. nov. 16. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
#11 most komolyan sírok azon, hogy egy "halálunk után 49 napig maradunk életben"-szintű cikkeket megosztó oldalt valaki még szükségesnek érzett felvenni egy fakenews-listára :D köszönjük, HVG!
2020. nov. 16. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Ami a 2-es linkelt, az nagyon jó :)

Büszke vagyok a mi vezetőinkre 😊

2020. nov. 16. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem, halálunk után semeddig nem maradunk életbe, ezt jelenti a halál.
2020. nov. 16. 12:01
 16/20 anonim válasza:
0%
Mivel a halál az élet vége, így nem hinném, hogy 49 napig továbbra is életben lennénk. Legalábbis én nem tapasztaltam azokon, akik körülöttem elhunytak. egy héten belül eltemettük őket szóval tutira nem voltak életben még pár napig sem, nemhogy 49. Hogy a lélek utánna még itt maradhat az más tészta. Bár én ebben nem hiszek.
2020. nov. 16. 13:25
 17/20 Grimfox ***** válasza:
72%
Ez a tibeti haldoklás misztériumból eredő dolog. A tibeti halottaskönyv ír erről. Nem azért vagyunk itt, hogy elbúcsúzzunk, és rendezzük a dolgainkat. A valóságban a halott szinte nincs is tudatánál, legfeljebb egyfajta álomszerű állapotot érzékelhet. A haldoklás ezen szakasza nem a test haldoklása, hanem a szellemé. Amikor reinkarnálódsz, nem viszed magaddal a jelen életből az emlékeidet, képességeidet, gyakorlatilag semmit a karmán kívül. Az alatt a 42, máshol 49 nap alatt a szellem halála történik meg. Szép lassan szertefoszlik előbb a tudat, majd minden más, ami azzá a személlyé tett, ami az adott életben voltál, míg végül csak a lélek marad, ami azonnal, vagy bizonyos idő után megkezdi az új testet öltést. Nem tudom, hogy az indiai buddhizmus, és hinduizmus hogyan vélekedik erről, ez főképp Tibetből ismert elképzelés. Ha érdekel a téma, próbáld meg beszerezni a Bardo útmutatás könyve című magyar nyelvű fordítást, és értelmezést.
2020. nov. 16. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Azért elég paradox a kérdésed megfogalmazása, nem gondolod? :D

A lélek esetleg az élők közelében marad, de sajnos nem életben , hanem valami más formában.

2020. nov. 16. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:
En is 42 napot tudok. A lelked marad itt.
2020. nov. 17. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Én jó Isten...
2020. nov. 17. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!