Az miért van hogy a gonosz rosszindulatú emberek szerencsések, aki meg jóindulatú az viszont kevésbé?
Szia,
ne azt nézd melyik a szerencsésebb, hanem melyik a boldogabb és a vidámak, a jó akaratú emberek általában kevesebbel is beérik és boldogabbak is, mert nem zavarja őket, annyira, ha más nem hát hogy a rossz emberek, már csak morális szempontból is, de az igazság szerint előbb-utóbb megkapják a magukét,
értsd.: halál után ha nem bánják meg pokolra mennek, vagy ha már itt átlépik a határokat, akkor börtönbe vagy előbb utóbb egy betegség vagy valami, amiből rájönnek, hogy ők is húsvér törékeny emberek és hogy lelkiismeret és Isten is van ..
12-es sok igazságot írt. Habár, a saját szerencsémet ami végigkísérte eddigi életemet úgy érzem pont amiatt van hogy tudatosan azon vagyok senkinek és semminek ne ártsak, viszont nem is hagyom hogy eltiporjanak. Valahogy a sors mindig úgy alakítja dolgokat hogy jól kijövök mindenből. Soha senkit nem kellett átvágnom hogy elérjem a céljaimat. lehet hogy a pozitív hozzáállásom és a hitem segít?
Azért hozzáteszem hogy voltak keményebb időszakok is az életemben de
valahogy mindig csodálatosan megoldódtak a dolgok.
Mert az mivel szajkózza pl a hibáidat a feljebb valóknak a felfebb való elhiszi, hogy ő tudja... Mert van akkora sügér, hogy nem néz a körmére, hogyha van idelye áskálódni elvégzi e a saját feladatát rendesen...
szóval a rendszer fszsága ha bzizni kell mondják meg akkor nem végzem rendesen a munkát hanem aláások a fikázóknak oszt boss leszek.
Nincs ezoterikus magyarázata, aki mélyebben nyal az nyer, társadalmi hiba
ezt ki is figurázták:
Köszi GF.
Remélem nem haragszol hogy rövidíteni a neved.
Jókat írsz.
Én mindig jó voltam, semmi jó dolog nem történt velem.
Ideje megváltoznom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!