Érdekelne valakit egy olyan videós facebook oldal, ahol videókban osztanák meg az emberek a spirituális és a paranormális tapasztalataikat?
Régebben sok weboldal, oldal, csoport volt, ahol ilyesmikről lehetett írni. De alig írtak, alig olvashattam, valamint elég hamar megszüntek ezek.
Facebookos oldal vagy csoport....Hát engem mindenhonnan letiltottak.
Azért mert túl sokat írtam és sokakat megrémísztett vagy csak szimplán irigykedés miatt eltávolítottak vagy a sok kötözködés miatt elmentem stb.
(sokan csak hazudozgattak és arra voltak csak vevők pl.: igazság szerint a spiritualitást és a para dolgokba mindíg mágiát kapcsoltak hozzá, ami rendben lenne, de azt vallották h így-úgy van mágiájuk, ők boszorkák)
Gyakszin látom, hogy itt normálisabbak vannak.
Mostanság elég sokan írnak a para dolgaikról. Sokan akarják h egymással irogassanak a tapasztalataikról.
Nem lenne jobb ha egy nagyobb csoport alakúlna ki?
Az irogatás sajnos több időt vesz igénybe és sokan nem is érnek rá olvasgatni. Ezért szerintem jobb lenne a videós megosztások.
TUDOK AJÁNLANI videókészítőket, hangtorzítókat.
tehát a videóban nem is kellene senkinek sem magát megmutatnia, sem a hangját még a facebookos profilját sem. nem is kellene az oldalra látogatni vagy feltölteni- ha valaki valóban nem akar nyílvánossá válni, mert ezek kényes témák.
megadnék egy e-mail címet és arra lehetne küldeni a videókat amikben elmondják az emberek a tapasztalataikat és én meg kiraknám.
egy kitalált profilnévvel pedig megosztanám.
pl.: mondjuk egy flinn92@gmail.hu címmel valaki az én megadott e-mail címemre elküld egy hangtorzítós videót amiben elmond egy paranormális élményt. Én meg megkérdezném, hogy hogyan tegyem fel a videót: esetleg flinn parajelensége. De akár az e-mail és a videó tulajdonosa is megadhatja a címet.
Szerintetek ez jó ötlet?
Magasabb találkozások. Ez a para nagyon rossz. Borzalmas ötletekkel jöttél.
Ha kész van, írj rám, én is megosztanék pár dolgot, amikhez hasonlóról még csak nem is hallottál.
hát tudom h béna a névalkotásom...
köszi h azért érdekel.
Rejtélyes meséitek lett a youtube csatorna címe.
Az email címe egyenlőre ejimesek@gmail.hu
Talán majd a youtube csatornához hasonló címe lesz az e-mailnek is.
Facebook oldallal s csoporttal nem szeretnék foglalkozni, de aki szeretné az csinálja csak, a profilképet elküldhetem. legalábis remélem h jó.
csatorna, remélem h jó a link:
a magasabb találkozások sztem csak olyanokat érdekelnének akiknek kevesebb de intenzívebb tapasztalatai voltak.
akiknek sok de kisebb, azoknak talán elmegy a kedvük, vagy ahogy most én nekem, elmegy az önbizalom.
vagy talán túl komoly név. de azért jó.
sikerült az e-mail cím is:
rejtelyesmeseitek@gmail.hu
Volt anno egy maygar youtuber aki démon idézéseket töltött fel a youtubera. Legginor 1 volt a neve, aztán volt másik csatornája legginor 2
Mind a két csatorna és a nő is úgy eltűnt az internetről, hogy semmit nem tudni róla azóta sem....
Előző vagyok.
Ha kész a csatorna mindenképpen linkelt be ide mert feliratkozok és talán történetet is megosztok :D
hát végül töröltem. de szerencsére felbukkant egy barátom s lehet h valami hasonlót összedobunk. köszi h írtál. ösztönzöl legalább te.
majd elküldöm mindenképpen a linket legalább neked.
köszi h írtál s h érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!