Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Migrént hogy kezeljem?

Migrént hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Régóta van migrénem, tudnátok erre valami meditációt?
2020. nov. 6. 08:59
1 2
 11/14 Grimfox ***** válasza:

Ez nem csak stressz okozta migrénre alkalmas? A migrének nagyobbik részét nem stressz okozza. Mondjuk rajtam eddig egy kineziológiai módszer sem volt hatásos, nem tudom mennyire működik a dolog, de biztos van, akinek jobbak a tapasztalatai.

Amit még el tudok képzelni ilyen típusú alternatív gyógymódként, az az akupresszúra, vagy akupunktúra, de ahhoz pontos ismeretek kellene, meg némi gyakorlat qigongban.

2020. nov. 9. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Puding próbája az evés! Nekem eddig minden ilyesmi bevált. Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki a friss levegőt (oxigén) javasolta! És a vízivás is enyhíti a fejfájás okozta tüneteket. Lehet hogy kóros dehidratáltság és oxigénhiány áll a háttérben. Érdemes lenne erre tudatosan rágyúrni! Nekem minden eddigi kellemetlen tünetemet megszüntették! A két leghatásosabb gyógyító elem, ami nélkül nem élhetünk!
2020. nov. 10. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez kicsit furcsa lesz, de azt is hallottam hogy a migrén összefüggésben van a párkapcsolati problémákkal és a hiányos szexuális élettel. Lehet hogy erre is tudatosan rá kéne gyúrni!
2020. nov. 10. 17:44
 14/14 Grimfox ***** válasza:
Ez kicsit Freud-i elméletnek tűnik, bár lehet csak a jellege miatt.
2020. nov. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!