Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látott már valaki holdszivárvá...

Látott már valaki holdszivárványt (holdkutyát)?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondta, nagyon ritka jelenség, de igazából nincs jelentősége (mármint nem jelent sem jót, sem rosszat). Egy másik ember azt mondta, én vagyok a második, akiről tudja, hogy ilyet látott. Rajtam kívül nem látta senki, pedig az egész családot odahívtam, hogy nézzék meg, mire odaértek, már nem látszott, körülbelül másodpercekig volt látható a telihold mellett a szivárvány mind a hét színével.
2020. nov. 4. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy szivárvány-gyűrű volt a Hold körül?
2020. nov. 4. 20:05
 2/8 anonim válasza:
Valaki biztos... :)
2020. nov. 4. 20:25
 3/8 Grimfox ***** válasza:
100%
Én már láttam, de nem mind a hét színnel vagy csak olyan fakó volt a színek fele, hogy nem tudtam kivenni. Viszont viszonylag sokáig tartott.
2020. nov. 4. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

múlthét pénteken vagy szombaton 0:20 és 1:15 körül láttam #1 válaszához hasonlót

egy gyűrűt a hold körül, bár inkább volt felhőszerű mint szivárvány.

2020. nov. 5. 01:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt egy kép/cikk arról amit én láttam, bár én a "kék holdra" fogtam, hamár két telihold egy hónapban az legyen már szép! De hát, akkor nem....

[link]

2020. nov. 5. 01:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Pár nappal ezelőtt sikerült megpillantanom a kora hajnali órákban. Majdnem telihold volt és egy vékony, fátyolfelhő réteg vette körül. A szivárvány szabálytalan és vékony gyűrű alakba rendeződött, én pedig gondolatban valamilyen félig-meddig természeti, illetve misztikus jelenségnek tulajdonítottam a dolgot. :)
2020. nov. 5. 06:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen par napja en is lattam
2020. nov. 5. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokszor lehet ilyen halo jelenséget látni, már persze azoknak akik szoktak télen,éjszaka kint lenni a természetben,mert a panelből, híradónézés közben nehezen észrevehető. Régebben sokat jártam a hidegek beálltával éjszaka horgászni,a városok fényszennyezésétől távol kiválóan látható a jelenség.
2020. nov. 5. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!