Miért fagynak le a kezemben az elektronikai készülékek használat közben, amikor ideges vagyok?
Nem igazán tudom milyen kategóriába tegyem a kérdést, de energiával kapcsolatos talán.
A jelenségre nem tudok magyarázatot adni, de rendszeresen megtörténik.
Mindig, amikor ideges vagyok brutálisan lefagy a régi telefonom. (Samsung note 3 light)
Egyébként mindig jól működik, csak akkor fagy le, ha ideges vagyok, pedig nagyon ügyelek arra, hogy ne kapkodva nyomkodjam, csak normálisan használom/nám, azonban mindig lefagy. Ugyanez a helyzet a GPS/autórádióval, amikor zenét szeretnék hallgatni. Mindig jól működik, amennyiben nem vagyok ideges. Akkor kikapcsol, lefagy, akadoznak a számok. A számítógép szintén lefagy. A régebbi gépem állandóan, a mostani új Lenovo már nem annyira. Az új Iphonomnál is észrevettem ezt, pedig azt hittem egy ilyen drága, profi telónál már nem lesz ilyen probléma. Igaz csak 1-1 mp-re fagy és csak ha ideges vagyok, nem 5percekre , mint a másik. A headphone szintén recseg, lekapcsol, használhatatlan , de csak mikor frusztráltan próbálom használni. Egyébként 100e-ért elvárható, hogy működjön, de nem. Ilyenkor nem. Idegesen gyilkolom az elektronikát valahogy.
Az a kérdésem, hogy ez hogy lehetséges? Miért?
Létezik, hogy az energiáim ...”elszabadulnak” ilyenkor?
(Tisztában vagyok vele, hogy ezt a labdát szinte muszáj lecsapniuk a trolloknak, de jó lenne, ha nem full off lenne csak a kérdésem alatt, mert komolyan érdekel )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!