Ikrek vagyok. Legtöbbször (úgy 70-80%ban) igaz, de néha meg teljesen az ellenkezője
2020. okt. 31. 21:32
13/28 anonim válasza:
Kos- enyhültem én is, amúgy maximálisan igaz rám.
2020. okt. 31. 21:39
14/28 anonim válasza:
Kos, fiatalabb koromban nagyonis stimmelt, de már öregszem. Meg különben is halak aszcendenssel van kombinálva, ami érdekes párosítás.
2020. okt. 31. 21:42
15/28 anonim válasza:
Rák vagyok, nagymèrtékben igaz.
2020. okt. 31. 22:06
16/28 anonim válasza:
Halak vagyok es azt kell mondanom, hogy igen stimmel.
Kiveve ez a mindenen sir dolog, en egyaltalan nem vagyok ilyen, de mindegy.
De az almodozas, ami a halaknak kb az elsok kozott van, amit megemlitenek, az fuu nagyon igaz ram 0-24-be porog az agyam, olyan dolgokon is , amelyek sose fognak bekovetkezni meg stb😂
2020. nov. 1. 03:10
17/28 anonim válasza:
Nyilas vagyok. Részben igaz rám. Az asztrológia nemcsak annyiból áll, hogy ki melyik hónapban született.
2020. nov. 1. 05:41
18/28 anonim válasza:
Skorpió vagyok, a szexualitás, mint központi jellemző kivételével sok minden igaz rám.
2020. nov. 1. 08:04
19/28 anonim válasza:
Nyilas vagyok, sok minden igaz, viszont a hűtlenség az a 20as nyilas férfiakra igaz. Én és sok nyilas társnőm mindig is hűségesek voltunk úgy lélekben, mint tettekben is és nagyon meg kell nézzük, hogy milyen emberekkel barátkozunk, milyen jegyűekkel, mert nem minden ember olyan jó szándékú, mint mi.
A függetlenség érzése, amiről rengeteg helyen lehet olvasni, szerintem a levegő jegyűekre sokkal de sokkal jobban érvényes, diktatórikus formában, mint rám és sok nyilas társra.
2020. nov. 1. 16:26
20/28 anonim válasza:
Skorpió, nem vagyok se bosszúálló, sem szúrkálódó meg a többi amit írnak erről a csillagjegyről, szóval nem illik rám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!