Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van megmagyarázhatatlan...

Van megmagyarázhatatlan emléketek gyerekkorotokból?

Figyelt kérdés

Én kettőre emlékszem tisztán. Egyszer anyám fürdetett, apám lent nézte a TV-t. Nyitva volt az ajtó, és egy fekete kapucnis alakot láttam lejönni a padlásról, és meg is kérdeztem anyát, hogy ki az a bácsi, de azt mondta, hogy nincs ott senki. A másiknál már voltam 5-6 éves, anyámék mellettem ültek, és láttam valakit lejönni a lépcsőn, de ők nem láttak semmit.

Nektek van hasonló?

2020. okt. 26. 18:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Szárítottam ma a hajamat, közben telefonoztam.

Éppen nem nyúltam hozzá a telómhoz, de bekapcsolt állapotában volt, olvastam a háttérképemen lévő idézeteket.

És akkor valahogy belépett a "semmi" a kamerába.

Mondom mi a ...

És rá egy fél percre pedig kilépett.

Ez tudom nem olyan egetrengető meg félelmetes, de nem tudom hova tenni.

Először betulajdonítottam a hajszárítónak, most viszont elbizonytalanodtam.

2020. okt. 27. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
23%

1. 3 évesen kiakartam vájni a szemeimet jégkrémes pálcikákkal, mert valami rémeset láttam- bár nem emlékszek rá. volt hogy a talpamba nagyon nagy gombostűt vagy szögeket nyomtam, de sokszor lenyúztam a lábamról a bört.

a szememet meg kellett műteni. a többi önkínzás még általános 4.-ben is elkezdődtek és örültem h 7.-ben egy fiú focilabdával eltörte a kezemet.

valszeg valami rávett ezekre. akkoriban nem volt ok ezt tennem, nem voltam depressziós.

sokszor hallucináltam-szerintem. hallottam, láttam szellemeket.

egész életemben. 24 évesen erősödtek fel. már elég tisztában vagyok a dolgokkal. volt h totál kimerített s kikészültem. de úgyis hiáába mennék ezzel pszichiáterhez. úgysem százalékolnának le, hiába szenvedek.

ct nem mutatott ki semmi -zsibbadt a homlokom. emerre nem küldenek. a ct-re is 4 évet vártam.

szóval eléggé szenvedek olykor és még dolgoznom is kell.

szerény véleményem szerint vannak szellemek. valami apró tündérek is. láttam fekete füstszerű dolgokat, árnyék dolgokat, földönkívüliket is.

láttam s hallottam. de..naná h én sem tudok többet.

egy szellemlány azt mondta h energiákkal táplálkoznak- bár lehet h valahol olvastam s ezt halucináltam.

szóval ne higyjétek h most ezek igaz s valós dolgok. lehet h csak halucinálok.

2020. okt. 28. 16:59
 13/14 anonim válasza:
100%

3-4 hónapja történt, hogy a tévém az éjszaka közepén bekapcsolt magától. Én még nem aludtam, hanem olvastam, éppen ezért nem értettem, hogyan történhetett.

Ez többször is megismétlődött, szerencsére nyár közepe óta nem tapasztaltam ezt.

Talán még nyáron fel is tettem egy kérdést ezzel kapcsolatban.

2020. okt. 28. 18:24
 14/14 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
76%

Nekem "csak" néhány kisebb-nagyobb Mandela-effektus. Közülük kettő van, amin még mindig el szoktam mélázni néha.

Az egyiket tudnám magyarázni azzal, hogy kicsi voltam, rosszul emlékszem stb, a másikkal azonban az a gond, hogy 1) 12 éves koromban történt 2) 16 éves koromban családi körben hivatkoztam az eseményre, és akkor még senkinek nem "szúrt szemet", hogy nem történt meg. 3) 34 éves koromban viszont már öt ember állította egybehangzóan, hogy ilyen nem volt, sőt nem is lehetett.

Volt már olyan, hogy rosszul vagy hiányosan emlékeztem valamire, de ez a jelenség más.

2020. okt. 29. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!