Van megmagyarázhatatlan emléketek gyerekkorotokból?
Én kettőre emlékszem tisztán. Egyszer anyám fürdetett, apám lent nézte a TV-t. Nyitva volt az ajtó, és egy fekete kapucnis alakot láttam lejönni a padlásról, és meg is kérdeztem anyát, hogy ki az a bácsi, de azt mondta, hogy nincs ott senki. A másiknál már voltam 5-6 éves, anyámék mellettem ültek, és láttam valakit lejönni a lépcsőn, de ők nem láttak semmit.
Nektek van hasonló?
Volt egy távirányítós autóm aminek az vékony, jelfogó antennája mozgott éjszakánként, legalábbis folyton hallottam azt a fémes mozgást. Ablak, ajtó csukva, tehát huzat nem lehetett, kisállatom sem volt.
Nem hiszek a szellemekben vagy ilyesmi, de erre egyszerűen sosem találtam magyarázatot.
#4 Nekem is volt, az enyém valamiért magától mozgott egy kicsit, ha sokáig nem használtam. Vagy hiba volt, vagy "szólt", hogy elfelejtettem kikapcsolni.
Bár ez nem volt paranormális, azért elég szépen rámhozta a frászt :D
Nekem kisebb koromban amikor karácsonykor beteg voltam, itthon maradtam apukámmal, mert anyukám meg az összes rokon templomba ment. És kitaláltuk apuval, hogy ne zavarjuk a Jézuskát, felmentünk a szobámba (többszintes házban laktunk). Direkt ő ment elöl, mert mindig féltem fenn. Végig velem volt. És amikor lementem egy fel óra múlva pisilni, a fa alatt volt egy csomó ajándék.
Nem tartom valószínűnek, hogy sokan fognak hinni nekem, de ez így történt. Nem hiszem azt, hogy a Jézuska volt, biztosan a szomszéd rakta oda az ajándékokat, de azóta sem kaptam választ arra a kérdésemre, hogy ez hogyan történhetett meg, tehát nem biztos, hogy a szomszéd volt.
Aztán van még egy ilyen para dolog. A szobám plafonán egy kaszás formája rajzolódott ki. Voltam pszihológusnál ezzel, de az sem segített.
Kb 10 éves lehettem, új házba költöztünk. Mivel előtte nem volt saját szobám, féltem. Öccsémmel ezért együtt aludtunk. Egyik éjjel arra keltem, ahogy nyílik a szobaajtó, és hallottam a lépéseket a szőnyegpadlón. Odanéztem, és láttam ahogy sétál felém. Sötét volt, azt hittem öcsém volt wc-n. Mondtam neki, hogy a frászt hozta rám, jöjjön feküdjön le. Megfordultam, és öcsém ott feküdt mellettem. Sokáig magyaráztam hogy csak álmodtam, de annyira megijedtem hogy, utána nem tudtam aludni, és nyakig betakarózva vártam a reggelt.
Nem hiszek a szellemekben, de ezt máig nem értem...
Nagypapám temetése után visszamentünk a házába az összes szekrénye kinyitva a ruhái kidobálva a szoba közepére.Az ajtó zárva volt nem betörés volt semmi nem tűnt el a lakásból.
Aludtam az ágyban éreztem valaki van a lábamnál.Egyedül voltam a szobában kis fényben egy árnyat láttam.
Utána volt hogy megrángatta a takarómat a lábamnál.
Dúrvább lett.Egyszer arra keltem a takarómat valami húzza le tiszta erővel húztam felfelé az a valami meg le.
hajnalig imádkoztam akkor abbamaradt de emlékszem a félelemtől tiszta víz lett a pizsamám és az ágyam is.
Több hétig nyitott villanynál aludtam.
családdal szellemes filmet néztünk mire valaki mondta ezek nem léteznek.Abban a pillnatban a szoba közepén álló asztalon az üvegváza apróra tört.
Anyám sikítva futott ki a szobából azóta se néz ilyen filmet.
Amikor a takarót akarta lehúzni rólam az a valami emlékszem a legdúrvábbra húzta a takarót majd hirtelen abbamaradt.
Hallottam ahogy a szőnyegen a fejemhez lépett a takaró ekkor már a fejemen volt majd hirtelen a fejemnél egy kicsit a takaró felemelkedett majd hideg levegőt a fülembe fújta.Ekkor is hajnalig imádkoztam.
Ebben az időben volt hogy a szobám az udvarra nézett redőny volt rajta.
Amikor este kezdődtek ezek a jelenségek mindig valami zaj jelezte hogy jön.
Aludtam hajnali kettőkor hallottam a redőnynél valaki motoszkált udvar belső részén két kutyánk volt kivülről semmi ugatás hang.
Mire felkiáltottam ki van ott.
Erre többször megverte a redőnyt.
Anyám is bejött a szobámba miért verem a redőnyt.
Mikor kiment többször egymás után megismétlődött hajnali 3 óra 33 percig ez a jelenség.
Sokat írhatnék de nem győzném leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!