Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az anyagi világ elmúlása,...

Az anyagi világ elmúlása, másnál is okozza, hogy értelmetlenek érzi szinte bármilyen anyagi dologba, nagyobb energiát időt fordítani ?

Figyelt kérdés
Pl: tud jól rajzolni, de ez miatt nincs kedve. Nem motivál a több pénz, csak annyi ami kell épp. Vagy tudná simára vakolni a falat, de nem számít ha nem az. Tehát minden anyagi megvalósulásra a legkisebb energiát fektetni. És előtérbe kerül az elmélkedés az életen, alkotás képzeletben, álmok.És jelentőségét kezdi veszni az anyagi világ, de közben eltűnik minden bosszankodás, ami sok ember életét kitölti. De egyre jelentéktelenebbnek tűnnek. Pl 10 éve még idegesített volna a mögöttem villogó autó, most olyan mintha egy másik világból idecsöppent rovar lenne, amire csak ránézek, és nincs jelentősége, . Szóval van más is aki így érez?

2020. okt. 23. 20:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok..persze,hogy igazam van és nézd meg ezt a sok piros kezet pl.,mennyi gyenge pontra tapintok rá,nagyon élvezem :DDD

Hogy fogok unatkozni a másik oldalon :DD

2020. okt. 24. 17:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vagyok èn is, már nem tudok lelkesedni az anyagi dolgokèrt, az öncèlú èlvetekèrt...de ugyanakkor mègsem èrzem, hogy boldogtalan lennèk.
2020. okt. 25. 10:00
 23/23 anonim ***** válasza:
65%

Igen. De ha csak elmélkedsz magadba fordulva, még az a kevés lehetőséged is elvész, hogy értelmes legyen az életed.

Rövid az élet, vagy sem, van értelme, vagy sem, nem szeretném úgy tölteni, hogy a falat bámulom és semminek sem látom értelmét. Egyszerűen jol esik kitölteni valamivel az időt, ami szép, jó, hasznos meg persze amihez van kedvem is, nem a napi robotmelóra gondolok.

2020. okt. 25. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!