Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az anyagi világ elmúlása,...

Az anyagi világ elmúlása, másnál is okozza, hogy értelmetlenek érzi szinte bármilyen anyagi dologba, nagyobb energiát időt fordítani ?

Figyelt kérdés
Pl: tud jól rajzolni, de ez miatt nincs kedve. Nem motivál a több pénz, csak annyi ami kell épp. Vagy tudná simára vakolni a falat, de nem számít ha nem az. Tehát minden anyagi megvalósulásra a legkisebb energiát fektetni. És előtérbe kerül az elmélkedés az életen, alkotás képzeletben, álmok.És jelentőségét kezdi veszni az anyagi világ, de közben eltűnik minden bosszankodás, ami sok ember életét kitölti. De egyre jelentéktelenebbnek tűnnek. Pl 10 éve még idegesített volna a mögöttem villogó autó, most olyan mintha egy másik világból idecsöppent rovar lenne, amire csak ránézek, és nincs jelentősége, . Szóval van más is aki így érez?

2020. okt. 23. 20:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Én örülök, hogy így gondolod. Több anyagi jó marad nekünk. :)
2020. okt. 23. 21:48
 12/23 A kérdező kommentje:
11 es Tudod azt a korlátot születésünktől fogva verik belénk, hogy nincs elegendő az anyagi javakból mindenkinek. Pedig az igazság az, hogy nagy a bőség, és jut na mindenkinek. tehát nem kell lemondanom, hogy több legyen neked. Ez csak egy korlát amit belénk neveltek.
2020. okt. 23. 22:00
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem, ez egy természetes emberi tulajdonság. Én mindig arra törekszem, hogy nekem több legyen, mint másnak. Így teszem magam boldoggá.
2020. okt. 23. 22:02
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik hogy vannak ilyen emberek is a sok tucatember divatmajom között akik a plázákban keringenek és arról szól az életük, hogy kifelé éljenek, a kirakatban, meg hogy minél többet harácsoljanak.

Én is utálom az anyagi életet, csak sajnos a rabja vagyok. Nagyon kényelmes típus vagyok és nem tudok lemondani dolgokról. Pl a barátomnál nincs fürdőszoba, lavórban kell fürdeni, és tudom hogy nem ez számít, mert ha vele vagyok annak elégnek kell lennie a boldogsághoz kényelem nélkül is, de mégis inkább úgy rendezem hogy nálam legyünk ahol van minden. És utálom magam amiért ilyen vagyok.

Kérdező, kíváncsi lennék hogy hány éves vagy. Csak hogy be tudjam lőni hogy kb hány évesen vagy ezen a szinten amiről én csak álmodozok hogy egyszer eljutok oda.

2020. okt. 23. 22:12
 15/23 A kérdező kommentje:
13 as igazad van ez egy természetes dolog, hogy több kell, de ez az anyagi test vágya, az anyagi világ után. De mi van mikor utat engedünk a léleknek, akkor borul ez a dolog. 14 es Én se lavórban fürdők, és szintén kényelmes ember vagyok. De pl nem izgat, hogy nem új a kád. Mikor megvettem megtartottam a régi öntöttvas kádat, nem csillog villog , de ugyanolyan jó fürödni benne. Én nem utálom az anyagi világot szeretem, hisz a fűszál, és a harmatcsepp is a része. Azokat se utálom akiknek fontos a pláza, és a mindig új cucc. Nem utálok senkit, csak engem egyszerűen hidegen hagynak ezek a dolgok. Nem táplálok érzelmeket az iránt ami más,az az ő világuk, tiszteletben tartom. Talán az lehet nálam, mikor előtérbe kerül a lélek, máshogy tekintek az anyagi világra. Ja 52 éves vagyok, de nem hiszem, hogy a tisztánlátás, és az értelem korhoz van kötve. Találkoztam olyan 60 évessel, mikor megismertem azt mondtam, ha ilyen lennék 60 évesen lőjetek le. De beszéltem olyan 10 évessel akitől tanultam, És ne utáld magad, ezért teljesen jól gondolkozol, csak még sok az indulat a lendület benned. Fiatal lehetsz talán 18-22 de jó irányba haladsz, csak az utálatot cseréld le a nem érdekelne, és akkor nem adsz erőt annak amit nem szeretsz.
2020. okt. 23. 22:43
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Ez nem a te fejlődésedre jellemző inkább? Tudom, hogy most tömegesen is változás felé hajlik mindenki, de én ezt nem tapasztaltam. Én erősen anyagi szinteken mozgok, szeretném ha materiális szinten is a külvilágom tükrözné azt a tisztaságot és pontosságot, amilyennek belül érzem magam, és bőven van erőm tenni ezekért.

Bár igaz, hogy az utóbbi napokban hanyagoltam a munkát és mindent, mert úgy éreztem, az a legfontosabb, hogy most lelkileg meggyógyítsam magamat. De ez szerintem csak ideiglenes érzés.

2020. okt. 23. 23:07
 17/23 A kérdező kommentje:
16 os Én érzem, hogy vannak akik ebbe az irányba indulnak. De igazad van mert a te gondolkodásod az uralkodó. Bár a pontosság ,letisztultság materiális gondolkodás, nekem megint nem sokat jelent, Talán olyan, hogy egyenlőre két ágra szakad az emberiség. És amit te képviselsz az a vonzóbb, az ami nagyobb tömegeket megmozgat. Nem lenézésből írom, de a könnyebb út, ez az út meg tele van buktatókkal, és nehezebb, de utána könnyebb lesz.Picit a hideg is kirázott olyan távol állunk egymástól.Vagyis inkább tőlem ahogy gondolkodsz. De természetesen egyik se rosszabb vagy jobb, mert ugyanazon az úton járunk, csak máshol vagyunk.
2020. okt. 23. 23:26
 18/23 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
81%

Olvastál már a minimalista életmódról? Még ha nem is áll át teljesen az ember, a szemléletmódja segíthet "kitakarítani" az életedet, és ezzel segít, hogy tisztábban láss.

[link]

2020. okt. 24. 02:04
 19/23 anonim ***** válasza:
62%

Végidők,dimenzióváltás,pólusváltás küszöbén a nyáron még lezajlott kollektíven is az érzelmi traumák és gócok kibontása, megtisztítása,most pedig a szellemi szinteken zajlik ugyanez,hogy a Luciferi reáltudatról átválthassunk a Krisztusi szívtudatra..

Ennek feltétele a korábban fontosnak tartott anyagi létről és biztonságról való leválás..amit nem vihetsz magaddal az nem fontos,az életet kölcsön kaptuk a szellemi javak vannak előtérben és van aki erre fogékonyabb szenzitívek együtt is dolgoznak ezzel a hatásokkal...

Az emberiség kettéválasztása is történik jól mondod szinte önmaga által,a régi matéria mátrixa összeomlóban és aki azt követi az marad még1 kicsit a resetig,vagy megy a levesbe..úgy tűnik te követed a szívedet..

dec 21-én belépünk a vízöntő korszakba akkor lejár mindenki szerződése..

A rajzolás nekem is fontos,mostanában baromi sokat nyűglődök vele pedig a kreativitás fejlesztése szempontjából azért jó lenne gyakorolni..

..és egyszerűen nem lehet már tervezni,az energiák sem támogatják a hosszabbtávú terveket,csak kiüresedés és elszámolás van a levegőben..én ezt érzem..

A spiri krém mindenhol azt írja,hogy ez a lineárisból való átállás időszaka az örök jelen állapotába,amikor minden spontán és az örök szellemi gyermek egységben teremt..durva átmenet..

Azért sztem nem szabad átesni a paci másik oldalára sem,a matéria tisztelete ugyanaz mint az azt teremtő szellemi energiáké,a fontossági sorrend változik meg..

2020. okt. 24. 15:17
 20/23 A kérdező kommentje:
19 eq Ezt szépen fogalmaztad, azt hiszem igazad is lehet. Vagy inkább szeretném, hogy igazad legyen.
2020. okt. 24. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!