Az anyagi világ elmúlása, másnál is okozza, hogy értelmetlenek érzi szinte bármilyen anyagi dologba, nagyobb energiát időt fordítani ?
Nekem tetszik hogy vannak ilyen emberek is a sok tucatember divatmajom között akik a plázákban keringenek és arról szól az életük, hogy kifelé éljenek, a kirakatban, meg hogy minél többet harácsoljanak.
Én is utálom az anyagi életet, csak sajnos a rabja vagyok. Nagyon kényelmes típus vagyok és nem tudok lemondani dolgokról. Pl a barátomnál nincs fürdőszoba, lavórban kell fürdeni, és tudom hogy nem ez számít, mert ha vele vagyok annak elégnek kell lennie a boldogsághoz kényelem nélkül is, de mégis inkább úgy rendezem hogy nálam legyünk ahol van minden. És utálom magam amiért ilyen vagyok.
Kérdező, kíváncsi lennék hogy hány éves vagy. Csak hogy be tudjam lőni hogy kb hány évesen vagy ezen a szinten amiről én csak álmodozok hogy egyszer eljutok oda.
Ez nem a te fejlődésedre jellemző inkább? Tudom, hogy most tömegesen is változás felé hajlik mindenki, de én ezt nem tapasztaltam. Én erősen anyagi szinteken mozgok, szeretném ha materiális szinten is a külvilágom tükrözné azt a tisztaságot és pontosságot, amilyennek belül érzem magam, és bőven van erőm tenni ezekért.
Bár igaz, hogy az utóbbi napokban hanyagoltam a munkát és mindent, mert úgy éreztem, az a legfontosabb, hogy most lelkileg meggyógyítsam magamat. De ez szerintem csak ideiglenes érzés.
Olvastál már a minimalista életmódról? Még ha nem is áll át teljesen az ember, a szemléletmódja segíthet "kitakarítani" az életedet, és ezzel segít, hogy tisztábban láss.
Végidők,dimenzióváltás,pólusváltás küszöbén a nyáron még lezajlott kollektíven is az érzelmi traumák és gócok kibontása, megtisztítása,most pedig a szellemi szinteken zajlik ugyanez,hogy a Luciferi reáltudatról átválthassunk a Krisztusi szívtudatra..
Ennek feltétele a korábban fontosnak tartott anyagi létről és biztonságról való leválás..amit nem vihetsz magaddal az nem fontos,az életet kölcsön kaptuk a szellemi javak vannak előtérben és van aki erre fogékonyabb szenzitívek együtt is dolgoznak ezzel a hatásokkal...
Az emberiség kettéválasztása is történik jól mondod szinte önmaga által,a régi matéria mátrixa összeomlóban és aki azt követi az marad még1 kicsit a resetig,vagy megy a levesbe..úgy tűnik te követed a szívedet..
dec 21-én belépünk a vízöntő korszakba akkor lejár mindenki szerződése..
A rajzolás nekem is fontos,mostanában baromi sokat nyűglődök vele pedig a kreativitás fejlesztése szempontjából azért jó lenne gyakorolni..
..és egyszerűen nem lehet már tervezni,az energiák sem támogatják a hosszabbtávú terveket,csak kiüresedés és elszámolás van a levegőben..én ezt érzem..
A spiri krém mindenhol azt írja,hogy ez a lineárisból való átállás időszaka az örök jelen állapotába,amikor minden spontán és az örök szellemi gyermek egységben teremt..durva átmenet..
Azért sztem nem szabad átesni a paci másik oldalára sem,a matéria tisztelete ugyanaz mint az azt teremtő szellemi energiáké,a fontossági sorrend változik meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!