Altattassam el?
Figyelt kérdés
Meghalt Édesapám, volt egy kutyája, most már velem van. Szeretem, viszont van bennem egy olyan érzés, hogy Apával lenne a helye, hogy vigyázzon rá a túlvilágon. Lehet ez az érzés csak egy menekülés lenne bennem, vagy valaki volt már hasonló helyzetben? Boldog kutya, és szeret velem lenni.2020. okt. 23. 19:02
1/14 anonim válasza:
Nem fogja egy jóérzésű állatorvos sem elaltatni egy túlvilág humbug miatt...
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van. Hagyom is ezt a hülye gondolatot.
2020. okt. 23. 19:11
3/14 anonim válasza:
Ennyi erővel, a te apád halt meg, lehet neked is vele lenne a helyed a túlvilágon nem? Ha nem kell a kutya, keress neki szerető családot, de egy ilyen idióta kifogás miatt elvenni az életét aljasság. Ennyi erővel magadat is megölhetnéd nem?
4/14 A kérdező kommentje:
Igaz, köszönöm.
2020. okt. 23. 19:13
5/14 anonim válasza:
Apád már biztonságban van a túlvilágon, mindent tud. Nem kell rá őrség. Én nem altatnám el a kutyát. :)
6/14 anonim válasza:
Igen én is jártam így és ahányszor a szemébe néztem a kutyusnak a kersztanyamat láttam benne. És ettől volt szép. Még mindig megvan noha 13 éves
9/14 Grimfox válasza:
A túlvilág nem egészen így működik, ha el is altatod, ő csak úgy fogja érezni, hogy az előző gazdája eltűnt, te pedig elárultad, és ok nélkül elpusztítottad. És sajnos nem ugyanoda, és ugyanakkor fognak kerülni, ezért még teljesen fölöslegesen is öletnéd meg. Inkább add meg neki azt a szeretetet, amit édesapád már nem tud. A kutyának erre van szüksége.
10/14 anonim válasza:
Nem értem, altatni vagy megöletni akarod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!