Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lélek látó tanfolyam érdekelne...

Lélek látó tanfolyam érdekelne. Valaki ajánlana?

Figyelt kérdés
Sokszor elő fordul, hogy furcsa dolgok történnek velem. Gyerek korom óta észlelek dolgokat. Pár éve mondta egy látó, hogy nekem vannak képességeim és ezzel érdemes lenne foglalkoznom. Akkor mosolyogtam rajta, de pár hónapja tényleg nagyon intenzíven jönnek ezek a dolgok és szeretnék el menni fejleszteni ezt a képességem. Ajanljatok légyszíves valakit akihez tudok menni :)
2020. okt. 22. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mik azok a furcsa dolgok?
2020. okt. 22. 21:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Éjszaka fel ébredek, hogy mozog alattam az ágy, mintha föld rengés lenne. Érzem, hogy fél álomban vagyok, fel kelek, hogy biztos álmodom és tovább mozog. Egyik éjszaka például valaki "sziszegett mellettem" mint amikor szólni akar. Vagy például megyek a kocsihoz, hogy indulok és látom, hogy valaki ül az anyós ülésen, de nézem tovább és semmi. El kezd mozogni az udvaron az asztal, mintha neki menne valami. Pár éve volt álmomban egy rosszul létem, alig kaptam levegőt. Azt álmodtam, hogy kértem segítséget kórházban, de nem segítettek és arra keltem, hogy valaki félelmetes hangon szólt, hogy "majd én segítek" egymás után többször mondta. Már azt érzem, hogy bolond vagyok. Aki nem hisz ilyenekben be is záratna elmegyogyintezetbe, nem is mondom senkinek.
2020. okt. 22. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Hát figyelj, nem véletlen mondanak ilyesmiket. Ez lehet egy kezdődő pszichózis, egyéb elmezavar, pl. skizofrénia. Tudom, hogy ezt Te valóságosként éled meg, mint mindenki más, aki ilyen betegségekben szenved, de gondolj arra, hogy megszüntethető. Keress fel egy pszichiátert, ő majd több tanácsot tud neked mondani.
2020. okt. 22. 22:11
 4/11 A kérdező kommentje:
De gyermek korom óta vannak ilyen dolgaim. Soha nincs rossz gondolatom, sőt mindig segítek bárkinek. Azért a skizofrénia nem ilyen... Ott kettős én van... Illetve kiegyensúlyozott vagyok és azért nem értem ezeket. Honnan gondolod, hogy ilyen gond lehet?
2020. okt. 22. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Egészséges ember nem szokott hallucinálni. Kivéve, ha drogozik, de az más téma, gondolom rád ez nem vonatkozik. Komoly neurológiai gond is állhat a háttérben.
2020. okt. 22. 22:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Családban sincs elmebeteg, vagy bármi. Aki nem hisz ilyenben rögtön erre gondol. De köszönöm a válaszod, azért el gondolkodtam rajta. Csak vannak ezek a spirituális dolgok és annyira érdekes...
2020. okt. 22. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem vagy egyedül, sok ember hallucinál és teljesen normálisnak hiszik.
2020. okt. 22. 22:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Te valami pszichológus vagy pszichiáter vagy? Azért mert nem hiszel ilyenben, nem kell "le nézni" olyan emberek kommentjét várom, aki hisz ezekben. Tényleg tovább kell görgetni ha nem tetszik amit írok...
2020. okt. 22. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Én csak segíteni próbáltam. Akkor megyek tovább a dolgomra. Jobbulást!
2020. okt. 22. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezek lehetnek a lélek nyiladozó képességei...kezd el nézni a kezedet, vagy az embereket vilàgos háttér elött, és lehet elkezded majd látni az aura 1-2 külső rétegét. Ne félj semmitől amit-akiket látsz, és ne is zárasd-gyógyszereztesd be magad :)

Keress egy hiteles spirituális utat, ahol segítenek ezt megérteni, fejlődni.

2020. okt. 22. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!