Mi a véleményed arról, hogy a gízai piramisok az Orion csillagképet szimbolizálja?
Ez lehet véletlen vagy sem?A tejutat pedig a Nílus jelképezi.Ezért állítják többen is hogy az Egyiptomi építkezésben részt vettek még földönkívüliek vagy legalábbis atlantisziak.Ezzel az egyezéssel jelezve hogy itt voltak.Mert hát piramist még a most sem tudnak építeni.
A linkekből semmi sem derül ki! Erről viszont, már hallottam.
Csak semmi különlegeset nem találok benne. Gondolom semmi akadálya nem volt akkor sem, hogy este felnézzenek az égre.
ez teljesen önkényes összefüggéslevonás... A piramisok azért helyezkednek el úgy, mert ott volt olyan szilárdságú a talaj, hogy elbírja a piramis terhét... Nem egy könnyű szerkezet, tehát olyan helyre lehetett csak építeni, ami el is bírja...
Bár az egyiptomiak rendkívüli ismeretekkel rendelkeztek a csillagászatban, és a piramisok irányzásánál is figyelembe vették...
De ha komolyabban érdekel a téma, akkor irány a könyvtár... Vannak nagyon jó könyvek a témában... azépítészettörténelem igen érdekes téma...
Ismereteim kissé régiek, de arra még emléxem, hogy a nagy piramis alsó kamrájába belevezették a nílus vizét, és a víz hullámok mikrohullámot generáltak, amiket a felső kamra 2 járatán keresztül a világűrba is eljuttathatták, amiből az egyik az orion csillagképre mutat a másikat már nem tudom, de a járatok méretei 8,4 x 4,8 cm-esek ami tökéletes a mikrohullám közvetítésére.
a középső kamrába vezető 2 kis járatban bizonyítékot találtak arra utalva, hogy az egyiken valamilyen savat, a másikon már nem tudom mit juttattak be és hidrogén keletkezett ami felszállt a felső kamrába, ennek nem tudom mi volt a célja. Az is tény hogy több piramis is úgy találtak meg, hogy még nem jártak bennt sírrablók, mégse találtak egyikben se holt testet, se koporsót. A fáraó elmélet szerintem megbukott elég rendesen, egyiptológusok szerint nem ismerték még a méter fogalmát sem, de 20 km-re a nagy piramistól megtalálták a méretarányos modelljét a piramisnak aminek a magassága 100 cm és az oldal hossz 157 cm, 2x 157cm = 3,14 a pí értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!