Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hiszi még el rajtam kívül,...

Ki hiszi még el rajtam kívül, hogy irányítva van az élet es semmit sem tehetünk?

Figyelt kérdés

Engem már senki nem tudna meggyőzni az ellenkezőjéről... valaki extra szerencsésnek születik, valakinek pedig mar a dédszüleinél eldőlik a rossz sorsa.

Hogy létezhet ilyen? Az egyik ember apja milliárdos, a másik éhenhal. Az egyik ember teljesen átlagos külsejű, mégis sokkal sikeresebb a szépségiparban, mint egy nála ezerszer szebb. Es még sorolhatnám. Ilyen dolgokra nincs magyarázat. Max annyi, hogy megvan írva előre minden. Narc. Személyiségzavarom van es képtelen vagyok elfogadni az igazságtalanságot.

2020. okt. 10. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebben az univerzumban ahol élünk a gondolat egy tudatos teremtőtől ered.

A magja az egésznek egy szuperintelligencia ami valamiféle mesterséges intelligenciával irányít.

Ezért is halad a társadalom a brutális számítógépekkel való fejlettség fel.

Minden kutatás már efelé mutat.

Aki öntudatára ébred és ezen töpreng az olyan mint valami hiba a mátrixban vagy bug a játékban.

[link]

Ide oda tépelődsz nem tudod merre menj mint mikor a karakter a játékban bug-os lesz.

vagy mikor mész az átlag emberek között és feltűnik a mátrixból ismert bug a legismertebb gyönyürű magas fekete hajú nő a szürke emberek között talpig feketében és piros kabátban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__5..

Ezt a kérdést én írtam ki erről az effektusról rég óta foglalkoztat ez a rendszer elég nehéz kutatni de mindig feltűnik az életben.Saját életemben is.

2020. okt. 10. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Van, amit nem hagynak fentről. De tehetünk. Az is a rendszer része, hogy teszünk, csak ez erősen korlátozva van, vezetve.
2020. okt. 10. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Bárki elhiszi, aki

- korlátolt célt kitűzni, vagy pedig

- lusta az áhított célja eléréséért tenni bármit is.

2020. okt. 10. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ok.
2020. okt. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!