Bill Gates terve a Föld lakosságának csökkentését illetően akár össze is jöhet figyelembe véve, hogy a legújabb fejlemény szerint a koronavírus a spermaszámot is csökkenti?
-nincs ilyen terve Bill Gatesnek
-ugyan nem hallottam még ilyen kutatásról, de kétlem hogy az a "csökkentett számú", pár tíz-százezer(nem tudom még nagyságrendre sem pontosan) spermium mind sikertelen lenne, a petesejtbe hatoláskor.
2
Igen, nem már, hanem már nagyon régóta.
Valamiért nagyon aggasztja őt, hogy 7 milliárdan vagyunk. Nem tudom miért. És azt sem tudom, hogy a csökkentést miért nem saját magával, illetve gyerekeivel kezdni?
"És azt sem tudom, hogy a csökkentést miért nem saját magával, illetve gyerekeivel kezdni?"
Ezt hogy érted?
Tedd félre a konteódat, a lakosságszámot nem ezzel akarják csökkenteni, hanem a józan ész és gondolkodás visszaszorításával.
Az oltás nem tartalmaz működőképes vírust, csak a fehérjéit.
"Valamiért nagyon aggasztja őt, hogy 7 milliárdan vagyunk. Nem tudom miért." Nem lehet, hogy azért nem tudod, mert fogalmad sincs arról mi folyik a világban? Néha felállsz a kanapédról amiről a TVt nézed, meg a billentyűzetet nyomogatod?
Egyébként nem az aggasztja, hogy 7 milliárdnyian vagyunk (legalább elolvasnád, megnéznéd, megértenéd, beírnád fordítóba ha nem tudsz angolul amit linkelsz), hanem az, hogy ha így halad az emberiség, akkor néhány évtizeden belül annyi ember lesz a Földön, hogy még több erdőt kell kiirtani, még több állatot kell leölni hogy el lehessen látni étellel és lakhellyel annyi embert. Az utóbbi 60 évben felére csökkent az erdők területe a világon, szemétszigetek úsznak a tengerekben, óceánokban. Ha ez így folytatódik 70-80 év múlva szinte lakhatatlan lesz a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!