Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egész életemben történnek...

Egész életemben történnek velem az irracionálisan szerencsétlen dolgok. Van erre bármilyen tudományos magyarázat?

Figyelt kérdés

Költői kérdés volt. Ha semmi más nem történik épp, akkor feleslegesen dobok ki pár ezer forintot, vagy elhagyom a sálam. Bárhova mentem eddig csak történtek velem a nagyon szerencsétlen dolgok. Le sem írom, hogy mik. Lopastol elkezdve, munkahelyi igazságtalanság, telefonlopás az ölemből 1 mp alatt, volt, hogy az drogozott be engem, akivel dolgoztam... gyerekként iskolai cikizés(bezzeg a 120 kilós lányt nem cikizték.) igazságtalan, undorító tanárok. Es ezt meg tudnám sorolni egy óráig. A virus is nagyon nagyon durván megszivatott. Eleve egy mentális beteg családba születtem.

Nem bírom tovább es nem tudom kihez kellene fordulni. Ma is pénzt vesztettem. Emberi kapcsolatok terén, mintha valaki irányítaná, hogy csak a rosszakal talalkozzak. Miért, miért van ez?

2020. szept. 29. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egész életében zaklató, biráló attitűd okoz ilyen dolgokat, vagyha másokat nagy bajba kevert (pl. halállal végződött-
2023. dec. 23. 08:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Mármint hogy én?

Szociális fóbiával hozza sem akarok szólni emberekhez, nemhogy még én kezdjek zaklatni...

de így utólag ennyi évvel később félelmetes volt ezt a kérdést elolvasni meg a válaszokat

Nem tudom ki akarna így élni

2023. dec. 23. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Borderline család? Nekik is és neked is pszichológushoz lenne érdemes menni.
2024. márc. 6. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Keress melót, költözz albérletbe, vagy külföldig meg se állj.

De jó olyan munka is, amihez szállást is adnak. Az első lépés megszabadulni abból a családból. Addig nem fog elindulni pozitív változás.

júl. 19. 08:38
 15/15 anonim válasza:

"Segits magadon es Isten is megsegit" - Tarja a mondas. Nem akarom a vallast belekeverni, mindenki maga dönti el miben hisz, vagy sem.

Valts munkahelyet, vagy keress uj hobbit ahol közössegbe jarhatsz. Olyan dolgokat csinalj ami örömmel tölt el, es tölt fel belülröl. Hidd el ha jobban, pozitivabban szemleled az eleted, a dolgok jobbra is fordulnak.

Ez olyan,hogy a pohar felig tele van, vagy felig üres?

Nezöpont kerdese.

júl. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!