Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legijesztőbb...

Mi volt az eddigi legijesztőbb videó/kép amit láttatok?

Figyelt kérdés
Akár brutális, akár csak szimplán félemetes. De ha linket küldtök, akkor azt is írjátok le, hogy mi van benne.

2020. szept. 26. 17:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam h már ennyire nem ismert ez a gyöngyszem...
2020. szept. 27. 14:58
 32/36 anonim ***** válasza:
62%

!! SAJÁT FELELŐSSÉGRE !! (tényleg)

Egyszer valaki ismeretlen küldött egy videót. Ebben az egyik ember kamerázott, a másik egy embert megcsonkított, majd megölte egy életlen késsel. Nem tudom mit tett előtte az az ember, de legalább egy éles kést megérdemelhetett volna. A videó szeintem nem volt kamu, az elején élő ember volt és nem volt benne vágás. Valahol a Közel-Keleten készülhetett egy erdőben.

Egy másik ember küldött egy videót, amiben egy munkásember esett le egy emeletes ház közben a felálványozott épületről. A lábai instant leszakadak és még vergődött miközben ordítozott.

Képeket autóbalesetekről láttam, ahol leszakadt az ember feje meg ilyenek, de ehhez hasonlókat bárhol találhatsz.

Amikor a keményebb drogok hatásait néztem, hát az sem volt valami kellemes látvány (pl. krokodil).

És egyszer egy balesethez érkeztem (mentem haza suliból), ahol egy vonat kettészakított valakit, persze a helyszín le volt takarva, de egyértemű volt.

Az utsó kevésbé ijesztő, csak nekem. Amikor megláttam egy legalább 8 cm hosszú pókszázlábút a szobámban két napig nem aludtam :D

2020. szept. 28. 23:40
 33/36 anonim ***** válasza:
60%

4-6 évesen láttam a pár jelenetet a kaptár 1 és a jurasic parkból...

a dobermanntól és a t-rextől rémálmaim voltak....

azóta nem nagyon.

ja meg a bobtailtól... Élénk fantáziám volt, és akkor amikor hátsólábaira állt igen is féltem tőle, olyan volt mint egy medve és hangosan ugatott...

[link]

[link]

Amit ma már nem is értek, nekünk malamutaink voltak...

2020. szept. 29. 08:16
 34/36 anonim ***** válasza:
71%

Számomra a legijesztőbbek a szándékos erőszakot, kivégzést bemutató videók. Ennek sem a véres része, hanem a kegyetlenkedő ember nem látható lelki mocska.

Egyszer láttam ilyet, azt hittem, hogy elhányom magam. Pedig nővér vagyok, 'jó gyomrom van', a halált mint az élet velejáróját elfogadom, és meg se rémiszt.

Viszont képtelen vagyok 'megemészteni' a gondolatot, hogy valaki örömét leli az embertelenség adta

erő/hatalom érzetében.

2020. okt. 28. 11:24
 35/36 anonim ***** válasza:
Élő adásban láttam egy öngyilkosságot egy webkamerás oldalon. Először nem vettem komolyan de sajnos igaz volt.
2022. szept. 17. 19:51
 36/36 A kérdező kommentje:
@35 Jézusom! Remélem nem volt túl brutális!
2022. szept. 18. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!