Mi volt az eddigi legijesztőbb videó/kép amit láttatok?
!! SAJÁT FELELŐSSÉGRE !! (tényleg)
Egyszer valaki ismeretlen küldött egy videót. Ebben az egyik ember kamerázott, a másik egy embert megcsonkított, majd megölte egy életlen késsel. Nem tudom mit tett előtte az az ember, de legalább egy éles kést megérdemelhetett volna. A videó szeintem nem volt kamu, az elején élő ember volt és nem volt benne vágás. Valahol a Közel-Keleten készülhetett egy erdőben.
Egy másik ember küldött egy videót, amiben egy munkásember esett le egy emeletes ház közben a felálványozott épületről. A lábai instant leszakadak és még vergődött miközben ordítozott.
Képeket autóbalesetekről láttam, ahol leszakadt az ember feje meg ilyenek, de ehhez hasonlókat bárhol találhatsz.
Amikor a keményebb drogok hatásait néztem, hát az sem volt valami kellemes látvány (pl. krokodil).
És egyszer egy balesethez érkeztem (mentem haza suliból), ahol egy vonat kettészakított valakit, persze a helyszín le volt takarva, de egyértemű volt.
Az utsó kevésbé ijesztő, csak nekem. Amikor megláttam egy legalább 8 cm hosszú pókszázlábút a szobámban két napig nem aludtam :D
4-6 évesen láttam a pár jelenetet a kaptár 1 és a jurasic parkból...
a dobermanntól és a t-rextől rémálmaim voltak....
azóta nem nagyon.
ja meg a bobtailtól... Élénk fantáziám volt, és akkor amikor hátsólábaira állt igen is féltem tőle, olyan volt mint egy medve és hangosan ugatott...
Amit ma már nem is értek, nekünk malamutaink voltak...
Számomra a legijesztőbbek a szándékos erőszakot, kivégzést bemutató videók. Ennek sem a véres része, hanem a kegyetlenkedő ember nem látható lelki mocska.
Egyszer láttam ilyet, azt hittem, hogy elhányom magam. Pedig nővér vagyok, 'jó gyomrom van', a halált mint az élet velejáróját elfogadom, és meg se rémiszt.
Viszont képtelen vagyok 'megemészteni' a gondolatot, hogy valaki örömét leli az embertelenség adta
erő/hatalom érzetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!