Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legijesztőbb...

Mi volt az eddigi legijesztőbb videó/kép amit láttatok?

Figyelt kérdés
Akár brutális, akár csak szimplán félemetes. De ha linket küldtök, akkor azt is írjátok le, hogy mi van benne.

2020. szept. 26. 17:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
2 girls one cup...
2020. szept. 26. 20:51
 12/36 anonim ***** válasza:
74%

Ez a pestis maszkos nekem egyáltalán nem ijesztő... Nagyon mesterséges.

#7. Azt hogy érted, hogy személyiségre is gonosz lett a baba?

Miben nyílvánult ez meg és mikorra?

2020. szept. 26. 21:09
 13/36 anonim ***** válasza:
77%
11es neee 😅 aki nem ismeri ne is ismerje
2020. szept. 26. 21:25
 14/36 anonim ***** válasza:
81%

hát csak pár részletet mutattak h milyen lett ovisként, alsósként s végűl h leszázalékolták.

nos. képzelj el egy kissé szellemi fogyatékost. cselekvő képes stb.

de titál gonoszűl nézett ki. a viselkedése is agresszív passzív s empátia mentes. gonoszúl is vigyorgott. sztem az anyja is félt tőle. arra emlékszem h amikor ettek volna akkor okolta az anyját h ő is túlsűlyos.

tudta h mitől lett deformált, de arra mintha büszke lett volna.

2020. szept. 26. 21:41
 15/36 anonim ***** válasza:
38%

ja meg h nagyon sok nűtétje volt s mindegyikbe bele is hallhatott. gondolom remênykedett az anyja h valamejikbe belehal. vagy 40 műtétje csak a koponya csontjával. azt már nem tom h az agyával s a testével még mennyiszer.

a nőnek nem is volt párja. lehet h bulin fogadásból csináltál fel. lehet h el is akart vetélni s ezért vett be annyi fogyi kapszulát. régen láttam ezt. sok horrort láttam, de ez viszi még mindíg a pálmát, főleg h valós.ez valami dokumenrált esetes sztori. de nem szïnészekkel játszották el ahogyan azt szokták. a műtétről valós videók készűltek. nem az összesről. dúrva volt h a koponyájának a vastagsága is változékony volt s elég volt sima ollóval vágni, vagy csak megkarvolni. sima tűvel is beledzúrtak s sima varrást is tudtak csinálni. pedig ilyenkor valami kapoccsal rögzítik, de féltek h a kapcsozó túl nagy erőt fejt ki. rémálmom is voltak erről. biztos most is lesz.

2020. szept. 26. 21:57
 16/36 anonim ***** válasza:
58%
olyan volt a gyerek mintha élvezte volna h az anyja sehogy sem tudott tőle megszabadúlni. mintha élvezte volna h szenvedni látja az anyját.
2020. szept. 26. 22:00
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg mi a cime?
2020. szept. 26. 22:34
 18/36 A kérdező kommentje:
@11 mi van benne?
2020. szept. 27. 07:51
 19/36 anonim ***** válasza:
55%
#18 nem én irtam 2 girls one cupos dolgot de ne keress rá mert behánysz és kb 6 napig nem birsz majd enni. én tavaly láttam a videót és bruhh jobb ha nem kellett volna.
2020. szept. 27. 08:17
 20/36 anonim ***** válasza:
2020. szept. 27. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!