Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan bukhattak le "csaló...

Hogyan bukhattak le "csaló jósok"?

Figyelt kérdés
Miközben mind csaló.

2020. szept. 25. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
10# Attól még hogy te azt mondod és te annak tartod magad attól még nem vagy az mert lehetetlen megjósolni a jövőt. Maximum jól tudsz tippelni vagy olyan dolgokat 'jósolsz' ami általánosan illik a legtöbb emberre. Nőj fel
2020. szept. 27. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze persze 11es:-D Te már csak tudod.. de honnan? Talán megjósoltad hogy én hogy szoktam jósolni?:-D Amúgy itt, ezen az oldalon is elég sok embernek segítettem a jóslással.
2020. szept. 27. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Onnan hogy ha több az IQ-d mint egy kavicsnak akkor logikusan végiggondolva tudod hogy nem lehet a jövőbe látni. Nem tudom miért igényel ez magyarázatot mivel egyértelmű. Ha lehetne jósolni szerinted nem használná ki ezt mindenki hogy elkerüljön rossz dolgokat?
2020. szept. 27. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
13as, mivel nem mindenki képes jósolni..nagyon kevesen vannak akik valóban képesek rá. De amúgy meg mit keresel ebben a témakörben ha nem hiszel? én se megyek a politikába...
2020. szept. 27. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Az hogy nagyon kevesen vannak nem ad indokot arra hogy megjósoljanak katasztrófákat mint pl. chernobyl, 9.11 stb. nem? Mármint elméletben ők valós jósok akik képesek látni a jövőt nem?

Miért baj hogy nem hiszek benne és itt vagyok? Mindenkinek lehet véleménye mindenről és el is mondhatja. Az meg ha legalább lebeszélek valakit arról hogy tízezreket fizessen valami kamu jósnak az csak hab a tortán

2020. szept. 27. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:

15ös..a jóslás nem úgy működik huu én most jól kirakom, lesz-e 9.11.-én valami jó kis katasztrófa...Meg ugye alapszabály, hogy ha látna is valami ilyet az ember, nem avatkozhat be a sorsba, mert sokkal nagyobb lavinát indítana el.

Abban viszont igazad van, hogy nem szép dolog anyagi hasznot húzni az ilyen dolgokból. Én sosem kérek pénzt jóslásért, bár az is igaz hogy 1, maximum 2 kérdést vállalok emberenként mert nagyon lefáraszt.

2020. szept. 28. 05:27
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Igazából bármit is elmondasz a jövővel kapcsolatban azzal befolyásolod azt legyen az apróság vagy akár tömegkatasztrófa. Ha elmondod valakinek hogy tegyük fel összejön egy bizonyos személlyel 2 hónapon belül akkor már megváltoztatod az ő hozzáállását a dologhoz ami már alakíthat a jövőn ha tegyük fel teljesen más hozzáállása volt a dologhoz ezelőtt.

De tegyük fel látod a jövőben a chernobyli katasztrófát. Mégis milyen lavinát indítanál be azzal ha megakadályoznád? Ha tegyük fel el is indítasz valami rosszat, biztos hogy rosszabb lesz mint egy atomreaktor felrobbanása?

2020. szept. 28. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!