Hogyan bukhattak le "csaló jósok"?
Az hogy nagyon kevesen vannak nem ad indokot arra hogy megjósoljanak katasztrófákat mint pl. chernobyl, 9.11 stb. nem? Mármint elméletben ők valós jósok akik képesek látni a jövőt nem?
Miért baj hogy nem hiszek benne és itt vagyok? Mindenkinek lehet véleménye mindenről és el is mondhatja. Az meg ha legalább lebeszélek valakit arról hogy tízezreket fizessen valami kamu jósnak az csak hab a tortán
15ös..a jóslás nem úgy működik huu én most jól kirakom, lesz-e 9.11.-én valami jó kis katasztrófa...Meg ugye alapszabály, hogy ha látna is valami ilyet az ember, nem avatkozhat be a sorsba, mert sokkal nagyobb lavinát indítana el.
Abban viszont igazad van, hogy nem szép dolog anyagi hasznot húzni az ilyen dolgokból. Én sosem kérek pénzt jóslásért, bár az is igaz hogy 1, maximum 2 kérdést vállalok emberenként mert nagyon lefáraszt.
#16 Igazából bármit is elmondasz a jövővel kapcsolatban azzal befolyásolod azt legyen az apróság vagy akár tömegkatasztrófa. Ha elmondod valakinek hogy tegyük fel összejön egy bizonyos személlyel 2 hónapon belül akkor már megváltoztatod az ő hozzáállását a dologhoz ami már alakíthat a jövőn ha tegyük fel teljesen más hozzáállása volt a dologhoz ezelőtt.
De tegyük fel látod a jövőben a chernobyli katasztrófát. Mégis milyen lavinát indítanál be azzal ha megakadályoznád? Ha tegyük fel el is indítasz valami rosszat, biztos hogy rosszabb lesz mint egy atomreaktor felrobbanása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!