Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet ez?

Vajon mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tegnap este úgy esett le a tükröm éjszaka hogy nem keltem fel rá és semmit sem vert le(egyszer már leesett és mindent levert)a szög is benne maradt a falba...tükörrel felfelé pedig szabályosan úgymond "le volt rakva". Mi lehet ez?

2020. szept. 23. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Alvajárás?
2020. szept. 23. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam arra is de arra még nem volt példa soha hogy én alvajárjak.
2020. szept. 23. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármikor járhatsz alva. 1szeri alkalommal is akár.
2020. szept. 24. 06:47
 4/6 anonim válasza:
Betörő
2020. szept. 24. 15:41
 5/6 anonim válasza:

Alvajárást mondanék én is. Velem is fordult már elő, hogy alvajártam. Én nem állandóan szoktam hanem kissebb koromba volt, hogy nyaralás előtti éjszakán elindultam felfedezni a konyhát és volt olyan, hogy ott ébredtem fel reggel. De nem csak nyaralás előtt volt ilyen hanem minden ilyen új dolog kezdeténél. Pl másik iskola.

De volt már olyan is, hogy nem alvajártam hanem inkább ilyen alvás utáni kómának mondanám, de nagyon durván. És pont akkor csináltam mindig ilyen baromságokat mikor tudtam magamról de be voltam tompulva. Volt olyan, hogy kimentem inni éjszaka és visszafele bevittem egy széket a szobámba. Az ivásra emlékszek de a szék bevitelre nem. Aztán volt olyan, hogy vettem egy új szekrényt a szobámba és az ajtó mellé raktam be és éjszaka kimentem wc re és ahogy mintem kifele az ajtón odahajoltam a szekrényhez és mondtam neki, hogy mindjárt jövök. Aztán a wc eszméltem fel, hogy en mit csináltam. Egy darabik álltam a wc be mert nem tudtam, hogy ugyan kinek mondhattam és nem mertem kijönni.🤣🤣😂😂 Jó ez visszaemlékezve borzasztó ciki de akkor rendes be voltam parázva, hogy most ki van a házban.😂😂 Szóval simán lehet, hogy éjszaka lekaptad a tükröt a helyéről. En gondolkoztam, hogy teszek be egy kamerát, de nem biztos, hogy vissza mertem volna nézni a felvételt.

Mindenesetre óvatosan csináld nehogy neked válaszoljon a szekrény, hogy "oké várlak". 😂

2020. szept. 25. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válsztotokat! Csak annyit nem értek h miért pont a tükröt vehettem le?! Nincs vmi jelentősége?
2020. szept. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!