Felmérés! Felismerted már saját fénytermészetedet?
Egy 2018-as kérdést szeretnék aktualizálni: van e kategória hozzászólói között olyan személy, aki felismerte már saját fénytermészetét?
Vázolná, milyen folyamton ment át az utóbbi két és fél évben?
Szia!
Igen, gépjárművek terén ez az új, lézeres technológia elsőrangú megoldás!
Messzire elvilágít és a reflektort sem kell kapcsolgatnom, automatikusan kitakarja a szembejövőt, hamar megszerettem.
Otthon ellenben LED-párti vagyok: nem kell cserélgetni, "örökké" világít, illetve semmit nem fogyaszt.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Az okkultizmuson és az ezón belül mivel foglalkozol? Mi érdekel leginkább?
6-os vagyok...nem foglalkozom gyakorlati mágiával ha erre gondolsz,
Visszatérve a fényküldött földangyalos csillámpónis oldalakon lehet olvasni ilyen kifejezéseket,de ez ebben a formában teljesen nonszensz..A te saját lélekesszenciád,eredeted is a logoszszülők természetétől függ akik lehetnek akár forrásközeliek,de sosem teljesen "fényből" állnak..a felsőbb polaritás mélyül dualitássá egészen a legmélyebb elválasztottságig a matériában...de még a saját földi nevemet sem tudom,nemhogy az EREDET nevemet..A lélekesszenciámat ismerem a feladatokkal ha erre gondolsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!