Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Felmérés! Felismerted már...

Felmérés! Felismerted már saját fénytermészetedet?

Figyelt kérdés

Egy 2018-as kérdést szeretnék aktualizálni: van e kategória hozzászólói között olyan személy, aki felismerte már saját fénytermészetét?

Vázolná, milyen folyamton ment át az utóbbi két és fél évben?

2020. szept. 22. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Még nem. Eddig csak a sötétséget találtam meg magamban..
2020. szept. 22. 12:59
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Igen, amikor fényevő letten, rögtön felismertem. Egy rántotthúsos szendvics volt. Meg is ettem gyorsan.
2020. szept. 22. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:

8#...itt olvashatsz róla: [link]

Az Eredetszülők szintén fel vannak sorolva,én próbáltam megtalálni az enyémet van 1-2 amelyik közel áll hozzám,de amíg a földi tudatod ki nem bomlik teljesen a transzcendensre és az itteni éned le nem hámlik rólad szinte lehetetlen...az a vicces,hogy az anyagban is mindenki a saját esszenciája szerint működik,ez csak a fénysűrűség legalsóbb rétege szerintem ennek felismerése lehet a megnevezés.."fénybeborulsz".. :D ...vagy rövidzárlat...

2020. szept. 22. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen. Én létezőnek tekintem magam, aki részben ember, nem embernek.

Átlátom a világban az egyetlen törvényt, a legmagasabb rendszert, amiben minden egyéb torzulás megtalálható.

Két és fél éve még a spirituális és mentális tudatállapotaim megtapasztalásából való tanulás jellemzet. Azóta nélkülük vagyok, csak az anyagi szinten, hogy a legalacsonyabb szintjeimen is végbe menjen a csodás, végső megtisztuló változás, ami az átszellemült hangulatokban zajlott két és fél éve.

2020. szept. 22. 15:08
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Red Vixen, mi a módszered? Mi a technikád? Mik az eredményeid?

2020. szept. 22. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
A tökéletes módszer... 3 50mg-os Cataflamra 2x1 deci szilva, levezetésnek meg egy kis herbal :D
2020. szept. 22. 21:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudatmódosítókkal is el lehet jutni valahova, kedves TOba. De én nem oda igyekszem.
2020. szept. 23. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!