Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Este miért van ilyen sötét...

Este miért van ilyen sötét köze lehet hogy a pokolban még ha nem is pokolban ,de nem jó dimenzióban vagyok??

Figyelt kérdés
este sötét van de olyan sötét hanem korom sötét a facebookon is csökkentek bulizós képek régebben tele voltak márpedig az öntudat azt vetítti ki maga elé amit szeretne ott lehetek a pokolban azért ilyen furcsak is az árnyékok van a villanykapcsoló és van annak az árnyéka és nagyon intezív olyan durva kemény és falk is és a rekamék a lakás nem olyn csillógos pompás hogyan éljek itt tovább ebben a dimenzióban olyan s=oté van örökre itt rekedek??
2020. szept. 22. 08:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtass meg hogy gondnokság alatt vagy.
2020. szept. 22. 08:47
 2/35 A kérdező kommentje:
nem vagyok de régebben volt olyan hogy othon sem mertem maradni 29 leszek csak anyit mondok legnagyobb ellenségemnek se kívánom amit áttéltem poklok poklán voltam nyomorba a fájdalomba !!!
2020. szept. 22. 08:49
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Orvos mit mondott?

Nem te vagy az, akit a szemek kínoznak? :D

2020. szept. 22. 09:05
 4/35 A kérdező kommentje:
nem látok emberi arcokat sem soha nem voltam néovel se csók semmi !!! Mit kedzjek az életemmel ha egy buliba sem merek elmenni töbsz=or jártam teplomba mint üzletbe és mióta kiadtam a telefonomat kezemből azota mint ha lekem öntudtaom elment volna és provicancia amin élünk a talj az emberekhez való hozzáálás megszűnt !!!
2020. szept. 22. 09:13
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Bulis kép meg azért nincs, mert a vírus miatt korlátozva lettek a partik.
2020. szept. 22. 09:15
 6/35 A kérdező kommentje:
de azelőtt se volt és emberek képei csökkentek mióta belejavítottam a könyvembe írtam bel othon valmit majd deletet megmnyomta hirtelen kitörlődtek valmit rendesen hidegség öntött el és mint ha agyonszurtak volna rendesen oromból repültek el a leket mint ha kilehetlem volna lekemet és facebok hírek is csökkentek így volt például rámegyek facebok idővonal valamelyik ismerős és ott vannak a dokumentumok régebben majd máskor rámegyek mikor máshogy vagyok és nincsenek ott hol otvannk hol nem volt hogy lefeküdtem kimondtam mosodai szellek helyükre kimentem testemből elmentem wc re de nem öntudtatosan majd visszajöttem és hirtlen megjelentek olyan dolgok ismerősöm előzményeimben amik nem voltak ott halottál ilyent??
2020. szept. 22. 09:18
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok volt a Death Note, nézzél/olvass inkább Micimackót.
2020. szept. 22. 09:20
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják pszichózisnak.
2020. szept. 22. 09:36
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem állj le a szerekkel. Vagy menj orvoshoz, hátha tud segíteni.
2020. szept. 22. 10:26
 10/35 A kérdező kommentje:
milyen szerekkel nem szedek semmit !!
2020. szept. 22. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!