Volt már olyan, hogy egy tárgyatok szőrén-szárán eltűnt?
Este ágyban fekve használtam azt a bizonyos valamit... Majd a díszpárnám alá raktam. Reggel ébredés után elfelejtettem elrakni, rá egy órára pedig nem találtam már ott. Atneztem minden párna, takaró, matrac, ágy alatt, sehol sincs...
Nem raktam el, és magától sem tűnhetett, gurulhatott így el. A zsepi, amit este használtam, ott volt ahová este tettem és ahol ez a tárgy is volt. Senki nem járt a szobámban.
Akkor hol lehet ez a tárgy, amit keresek?
Soha nem történt még ilyen velem...
23L
Nem lehet, hogy csak a párnád alá akartad rakni, de végül úgy döntöttél, hogy máshol mégiscsak jobb helyen lesz?
Nekem egy régi nyomógombos telefonom volt, amit elraktam egy dobozba. Másnap keresestem benne, de nem találtam. Kiborigattam a dobozokat, átkutattam az egész házat, de nem lett meg. Kb. 2 év múlva találtam meg azt a telefont, abban a dobozban, amibe raktam. Pedig a két év alatt rengetegszer kutakodtam benne. És még csak azt sem mondhatom, hogy valaki megtalálta, és belerakta, hiszen egyedül laktam. Már többször elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire vak vagyok-e.
#5 igen, én is így gondolom, hogy van rá normális magyarázat, de azóta sem lett meg...
Most nem akarom részletezni nagyon a körülményeket, de mivel este volt, fáradt voltam, tuti, hogy csak a párnán alá raktam. Még gondoltam is rá, hogy reggel itt tuti észreveszem, és elrakom a szekrénybe a helyére.
Azóta sem találom sehol az ágy környékén, se a matrac alatt, se a takaró alatt, se semmilyen fiókba, dobozba...
Az ágyam a sarokba van tolva, 4 kis lábon áll, belátok tőle mindenhová, lámpával át is világítottam alatta, nincs sehol.
Az ágyneműmet is azóta már 100x átpakoltam, át is nyomogattam, de nem csúszott ez be sehová...
Annyira érdekes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!