Melyik az aktualis kedvenc subliminalod?
2: érdekesek a hszek is :D a többség szerint súlyosan paranoid aki írta,de szerintem is zártosztálygyanús..Azért a szabadkőműves jelképek nem egy bagollyal,meg a csigával kezdődnek.Mégis hogy a 3,14-ba sikerült neki a mosolygó napocskáról a mindent látó szemre asszociálnia :D,meg a tojást tojó rovarokról a hüllőkre :D jajjistenem..
"Sárga, ötágú csillagok, félhold, gömbföld: jezsuita, csillagász-iszlamista propaganda. Csak porszemek vagyunk a hatalmas Univerzumban.." ..komoly háttérmisztérium..
Kedves kérdező,most ezeket használom,mert úgy érzem az utóbbi időben támadások vannak éteri szinten,dezorientáltság,kiesnek a cuccok a kezemből,rosszul aludtam,de ezek összefognak:
auratisztító:
https://www.youtube.com/watch?v=a2_D-_3WMnM
szemmelverés,rosszindulat,sötét energiák ellen:
Satanista Bogyó és Babóca 😅 Nem fut százon aki ezt a bejegyzést összehozta 😅 A mese nem szól másról csak egy átlag család átlag életéről , mese köntösbe bújtatva . Akkor Doktor Bubó is szabadkőműves mester ?
Amúgy nincs kedvenc subliminalom . Nem is értem a kérdést . Másokat manipulálni nem helyes .
Egyikőtök se nézte meg, melyik blogon jelent meg a Babócás írás?
Forrásktitika rulez! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!