Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a randonauticárol?

Mit gondoltok a randonauticárol?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná mi az az egy alkalmazás arra találták ki állitólag hogy felfedezt a világban lévő helyeket stb. Nos és engedélyt kér hogy láthassa hogy hol vagy és random bejelez neked egy helyet ahová el kell menned. Engem egy erdőbe vezetet es csak egy játékbabat találtam a fán de nem mostanában tehették oda mert már a lába is törött volt a nap kíszivta az arcát. Voltak olyan emberek is akik egy nő is egy férfi holtestet találtak egy fekete táskában. Ti mit gondoltok ki rakhatta oda azt a babát amit láttam? És mit gondoltok az alkalmazasról?

#Ransonautica
2020. aug. 21. 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem semmi érdekes helyre nem vezetett egyszer sem. Akik tényleg találtak valamit, ami a céljukhoz kapcsolódott, valószínűleg mázlijuk volt. (Vagy balszerencséjük, mint a seattle-i kölyköknek.) Informatikai szemmel nézve is csak egy random helygenerátor app. Pusztán a körítés teszi misztikussá.
2020. aug. 21. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már volt a múlt hónapban.
2020. aug. 21. 23:34
 3/4 anonim válasza:
100%

Na szóval az alkalmazás szerintem úgy működik hogy egy null energiájú tér alapján üzemel(az ausztrál nemzeti egyetem avagy anu hivatalos honlapján található random number generator [link]

És valószínűleg ez alapján kap koordinátákat. Az hogy oda visz ahova akarod, fas*ság

2020. szept. 1. 07:40
 4/4 anonim válasza:

Egyértelműen Kamu a Kérdés!

Mert Iron channelről szedted ezt a sztorit:D...

Egyépként sok sikert w további Kamu KérdéseKHez!

HaHa...!...

2023. márc. 28. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!