Akik spirituálisan nagyon erősek azokat elviszik?
Kik figyelik? Kik vetik alá teszteknek és kihívásoknak? Kik vinnének el valahová?
Miben erősíted magad? Szerintem ne aggódj, amíg rendesen fogalmazni sem tudsz, téged biztosan nem fog elvinni senki a képességeid miatt.
...mintha nem kerestem volna... akikkel eddig írtam, beszéltem stb. azok mind csak kamuztak s fényesítették inkább magukat és semmi fogalmuk sem volt azokról a dolgokról amikről beszámoltam. tehát csak hazúg, saját kis fantázia világukba belenyomorúlt skizofrén emberek voltak mind.
na de mindegy. belefáradtam. én nem keresgélek s nem reménykedek. tényleg jobb inkább a halál.
"akikkel eddig írtam, beszéltem stb. azok mind csak kamuztak s fényesítették inkább magukat és semmi fogalmuk sem volt azokról a dolgokról amikről beszámoltam. tehát csak hazúg, saját kis fantázia világukba belenyomorúlt skizofrén emberek voltak mind."
Nem gondolod, hogy ebben az esetben nem másokkal lehet a probléma, hanem veled, ha még senki nem tapasztalt ahhoz hasonlót sem, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!