Làtjàtok a holdat? Vagy eltünt?
Figyelt kérdés
A szobambol teljesen panoràmàban kilàtok, mindig az mellett a nagyon fenylö csillag mellett van a hold es ahogy telik az idö pont a hazunk elött "halad el"
Oké hogy most borus az idö, de a csillagot folyamat làtom, de a holdnak a fényét sem.
Vagy esetleg a csillag a felhök alatt lenne hozzank közelebb??
2020. aug. 5. 22:56
1/7 A kérdező kommentje:
Màr a csillagot sem latom. Akkor felhö takarja
2020. aug. 5. 22:58
3/7 anonim válasza:
Na kösz, ki mentem, zuhog, Hold sehol. Cserébe tök vízszintes villámokat látok.
4/7 anonim válasza:
Csillag a felhők alatt?
Remélem csak humorizálsz!
5/7 A kérdező kommentje:
Az a csillag valahogy amugy ugy tünik mintha mühold lenne vagy nem tudom de joval fenylöbb es közelebbi.
Tenyleg nem lehet a felhök alatt..lehet késö van màr kicsit :D
Bocsi az esö miatt :)A villamokat en mindig probalom lefotozni de nem megy. Itt most nincsenek.csak felhök
2020. aug. 5. 23:33
6/7 anonim válasza:
Elvitték megjavíttatni ugyanis kiégett benne az égő
7/7 A kérdező kommentje:
Nem jo az égö.
Most sem làtom. Es szerintem nincs borulàs. Bezzeg az a csillag az ott virit ezerrel
Màs làtja?
2020. aug. 6. 23:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!