Tinektek milyen érzés volt mikor megtudtátok,hogyan lettetek a földre?Aki erőszakból született annak mijen érzés lehet,rossz érzés tölti vajon el anyja sajnálata miatt?A gyermekvállalás tényleg a nő részéről önfeláldozás?
Valahol nagyon el vagy tájolva..
Szerintem még manapsáh is valahol tisztelik azokat a nőket, akik családanyák.. nèha ok nélkül is akár/ nyilván a gyerektelenek sem kevesebbek!!! Meg ne sértsek valakit/
A “ku.rvád” kifejezés, az szerintem csak az alja értelmi szintnél jellemző... kivéve ha joggal / megcsalt nő a szeretőre/ de nem a várandósra vagy már anyára használjàk.
A “ku.rva anyád” az pedig sértés.. mint a “Ba..zd meg” vagy a”menj a pi.csába” stb
Szóval az állításod hibás
Hát ez kellett így estére. :D
Direkt kerülöm az Ezo meg Vallás kategóriákat az ilyen kérdezők miatt...
Amúgy meg tanulj meg írni, mert kétszer kellett elolvasnom ezt az egész zagyvaságot, mire megértettem, hogy mit akarsz. S még az is az egyik válaszolónak köszönhető.
Te jó ég kedves kérdező... hat szerintem nagyon el vagy tévedve... illetve sajnos valóban... nekem is háromszor kellett nekifutnom a kérdésednek, mire ki tudtam bogarászni, mit akartál irni... legközelebb talán olvasd at en egészet mielőtt kiírsz egy kérdést, illetve nézd at helyesírásilag...
🥴🤗
25: jaaaa, hogy ez ezo kérdés...
Tegnap este fel sem tűnt.
Ha észreveszem, tuti nem szólok hozzá... :-D :-D
Mikor én válaszoltam rá, még az Családi kapcsolatokban volt. Azért írtam, hogy direkt kerülöm azt a 2 kategóriát, s mégis találkozozk ilyen emberekkel itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!