Ti feláldoznátok magatokat a barátnőtökért / barátotokért?
Figyelt kérdés
Ha pl. elrabolnának titeket terrorsiták, és eldönthetnétek, hogy inkább titeket engedjenek el vagy a társatokat (a másikat megölnék, és soha senki nem tudná meg, hogy ti döntöttetek így), mit választanátok?2019. jún. 28. 14:31
1/18 anonim válasza:
Mivel nem vagyok valami értékes, a barátnőm meg igen, így én feláldoznám magam.
2/18 anonim válasza:
Mérlegelnék, ki mit veszíthet, van-e komolyabb betegsége valamelyikünknek, van-e rokon, gyerek, bárki, aki számít ránk és természetesen, hogy mennyire szeretem, akiért feláldoznám magam. Szóval az győzne, aki fontosabb, aki többet ér kettőnk közül.
3/18 anonim válasza:
Nem,a saját életem a legfontosabb.
Jöhet a piroskéz
4/18 anonim válasza:
Feláldoznám magam ,egy feltétellel,hogy a kedvenc zenémet meghallgathassam.
5/18 anonim válasza:
Igen, az én életem amúgy se ér semmit.
6/18 anonim válasza:
Anno lehet, hogy feláldoztam volna magam, de ma már nincs az az ember akiért meghalnék
7/18 anonim válasza:
Nem, mert a saját életem a legfontosabb számomra. Viszont azt sem szeretném, hogy bárki feláldozza magát értem, inkább haljak meg, mint hogy azzal a bűntudattal kelljen élnem, amit ez a szituáció okozna.
8/18 anonim válasza:
A gyerekeimért gondolkodás nélkül, senki másért (a szüleimért talán, de ők már nem élnek, meg ők amúgy sem hagynák).
9/18 anonim válasza:
Régen én is megtettem volna, amikor azt hittem, hogy igazi barátnőm van. Aztán amikor bepasizott és azonnal megszűntem létezni számára megtanultam, hogy a barátság nem jelent semmit, sőt senkire nem lehet számítani. Így aztán dehogy áldoznám föl magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!