Ti feláldoznátok magatokat a barátnőtökért / barátotokért?
Figyelt kérdés
Ha pl. elrabolnának titeket terrorsiták, és eldönthetnétek, hogy inkább titeket engedjenek el vagy a társatokat (a másikat megölnék, és soha senki nem tudná meg, hogy ti döntöttetek így), mit választanátok?2019. jún. 28. 14:31
11/18 anonim válasza:
A férjemért vagy egyes családtagjaimért igen. Sima barátért, ismerősért már nem.
12/18 anonim válasza:
Nincs barátnőm, de már annyit csalódtam az exekben, hogy a válaszom nem.
13/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyien válaszoltok, remélem, őszintén. Ez a kérdés régóta foglalkoztatott, sok filmben sablon-dilemmaként jelenik meg, és persze ott minden pozitzív szereplő önmagát áldozza fel, legyen az Bruce Willis, Tom Hanx vagy Kiefer Sutherland. Pedig szerintem a legtöbb emberben túl erős az életösztön ehhez, inkább valahogy megmagyarázná magának, hogy miért önmagát mentette.
Amúgy várom a további válaszokat is.
2019. jún. 28. 16:00
14/18 nemaRendőrség válasza:
Ez így elég extrém eset, a biztos halál miatt de igen lenne pár ember.
Az érdekesebb kérdés hogy lehet meghalok, de ő biztosan, pl golyó elé ugrok, vonat elől rántom ki stb.
16/18 anonim válasza:
Feláldoznám magamat, hogy megidézzem a koponyaszörnyet, amelyik 2500-as ATK-val azonnal leüti a terroristákat.
17/18 anonim válasza:
Fel. Nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy meghalt, mert én élni akartam. Persze, szeretem az életem, de nem hinném, hogy jó lenne egy ilyen élmény után...
18/18 anonim válasza:
Egyetlen ember volt a világon, akiért én bármikor hajlandó lettem volna feláldozni magam, de ő sajnos már meghalt. Nyugodjon békében! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!