Regressziós hipnózis alatt megélt halál és klinikai halálból visszajött emberek beszámolója alapján van a kettő közt hasonlóság?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a testen kívüli élményre, hogy felülről látja magát, az alagút, a fény, a kísérők jelenségekre.
Aki hipnózis alatt megélte a halált, tapasztalt ezek közül bármit is? És ha ezeket nem, akkor mit?
2020. júl. 31. 15:03
1/5 anonim válasza:
A hipnózisban átélt halál és a tényleges fizikális halál között igen nagy különbség van
Ugyanis az egyikben él a tested a másikban meg átmenetileg nem
3/5 anonim válasza:
Egyébként a regressziós hipnózist a régi emlékek visszahozására alkalmazzák nem pedig azért, hogy agyhalált szimuláljanak vele
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, viszont sokan beszámoltak róla, hogy hipnózis alatt átélték a halálukat, ezért jutott eszembe a kérdés.
Kezdem én is azt hinni, hogy kamu az egész. Aki átéli sem tudhatja, nem csak halucináció volt e az egész.
2020. júl. 31. 19:06
5/5 anonim válasza:
Én nem tudom, én csak olvastam Dr Michael Newton : Lelkünk útjai --asszem ez a címe. Ez pl érdekes. 4 része van ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!