Lehetséges, hogy vannak állatok, amik látják a jövőt?
Kar, hogy a kerdes es a kerdezot nem lehet leszavazni!
Irdatlan nagy baromsagokat irsz.
Lehetséges, mert én is látom a jövőt.
Mindig tudom hogy mit fogok csinálni 1-2 perc múlva.
De olyan is volt már hogy napokkal előre tudtam hogy hol leszek, mit csinálok majd.
Lehet hogy az állatok is képesek erre. De csak az ezos állatok, a szkeptikus zsiráfok pk nem.
Nem igaz, amit az infrahangról írsz. Annyit elhiszek, hogy tudósok ezt felvetették, hogy elvegyék a természetes eredetét a jövőbelátás képességét az állatoktól, ami a legkézenfekvőbb magyarázat a jelenségre.
""Különösen a kanárik bizonyultak hasznos jósoknak, mert az apró madarak a földrengés előtt eszeveszetten repkedtek a ketreceikben. Egyesek szerint azért, mert kiszagolták a földmozgáskor kiszabaduló szén-dioxidot és a radon gázt. Más vélemények szerint korán meghallják a föld mélyéről jövő hangokat, a fenyegető morgást. A bibi csak az, hogy ezeknek a madaraknak a hallása és szaglása bizonyítottan nem jobb az emberénél..."
Látod. Az állatok nagy részének nem jobb a szaglása, hallása az emberénél mégis elmenekül mind. "Srí Lanka-i Yala Nemzeti Parknak az igazgatóhelyettese, H. D. Ratnayaka egyszerű,magyarázatot adott. A német Die Weltnek nyilatkozva azt állította, hogy az állatoknak egyszerűenvan egy hatodik érzékük. " [link]
"Srí Lankán az emlékezetes 2005. januári cunamiban tízezrek haltak meg, ám nagyon kevés állat pusztult el. A szigetország délkeleti partjánál lévő Yala Nemzeti Parkban összesen két vízibivaly tetemét találták csak meg, mert az összes többi emlős – köztük leopárdok és elefántok – időben elmenekült a szökőár elől."
Minden állat elmenekült, de nem mindegyiknek jobbak az érzékeik nálunk.
Én egyébként azt is el tudom képzelni, hogy evolúcionálisan kifejlődik ilyen 6.érzék minden ezen bolygón kifejlődött állatnál. Nálunk embereknél ez azért maradt el, mert minket az annunakik hiztak létre génmanipulációval illetve az is lehet, hogy eleve egy másik bolygón alakultunk ki, csak ide, mint telephelyre lettünk leszállítva. Ez magyarázatot adnak sok más eddig érthetetlen kérdésre is.
Az ugye nem képzelhető el, hogy egyik állat riasztja a másikat?
Csak mert ilyen rendszert elég sokat megfigyeltek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!