Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit rontok el, hogy nem...

Mit rontok el, hogy nem hatásos az imám ?

Figyelt kérdés

Évek óta próbálozom imával segítséget kérni Istentől is, az angyaloktól is,védangyalomtól is.

A probléma nagyjából ugyanaz,és önerőből nem tudok kilábalni.A " világi " lehetőségek megszűntek, hiába próbáltam sok minden megoldást.

Nem gazdagság, vagy hasonló a kérésem, csak szeretet és párkapcsolat, önálló élettel.

De hiába, pedig olvastam sok mindent, de mintha az imáim szétporladnának.Közben van olyan ismerősöm, aki nem imádkozik, csak elszólja magát, hogy de jó lenne ez, vagy az, és neki megjön, amire vágyik. Tavasszal így lett három nap alatt párkapcsolata.

Hol rontom el? Vagy személyes oka lehet, karma, vagy egyéb,hogy nem hallgattatnak meg az imák ? Szelektív lenne ez is ?

2020. júl. 19. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10.

Milyen agyatlan ezó-irányzat alapján osztod itt az észt?

2020. júl. 19. 21:49
 12/13 anonim válasza:

Épp az előző kérdésre adtam nagyon hasonló választ. Én is évekig szerelmes voltam egy fiúba, imádkoztam éjjel- nappal nagyon hosszú ideig, hogy jöjjünk össze, ismerkedjünk meg, kezdődjön már el a dolog, hívjon el randira stb stb., de nem történt soha semmi, 1x megkérdeztem a hittantanárt mikor már évek teltek el, hogy miért van az hogy az ember nagyon akar valamit és nem kapja meg, holott azért a dologért imádkozik is rendszeresen? Erre az volt a válasza, hogy valaki a Bibliából is évekig imádkozott, hogy ne legyen alkesz a társa vagy fia, nem emlékszem, és csak 20 év után történt meg a csoda.

Mit tudsz tenni? Én a saját esetemből indulok ki: 1. türelmesen várakozni, hogy majd egyszer változik a szitu, mérlegelve azt is hogy az az 1x lehet soha nem történik meg

2. elengeded a dolgot és keresni mást, aki passzol hozzád.

Persze nem tudom, hogy neked milyen jellegű az imád, de ha nem kapod meg az azért van mert egy sokkal-sokkal jobb dolog vár rád!

2020. júl. 19. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Évek óta próbálkozol imával mégsem történik semmi. Nem egyértelmű ezek után neked hogy időpocsékolás? Azért nem történik semmi mert az imádkozás egy hasztalan dolog. Maximum arra jó hogy reményt ad, viszont káros is lehet ugyan ezért mivel olyan dologgal kapcsolatban ad reményt ami amúgy meg reménytelen. Hagyd ezt a hülyeséget és próbáld meg te véghez vinni ezt a dolgot amiért imádkozol, esetleg valós hús-vér emberektőé kérj segítséget ne egy olyantól akinek a létezésére mai napig nincs bizonyíték
2020. júl. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!