Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Leeső játékok a polcról,hogyan...

Leeső játékok a polcról,hogyan?Többi lenn!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az életem jelen szakaszában csak rossz dolgok történnek velem folyamatosan(évek óta húzódó betegségek,műtétek,szorongás a munkahely miatt,vetélés,nehezített teherbe esés,negatív élmények a terhesség alatt,rossz eredmények..stb).

Tegnap este elfeküdtem tvtnézni a férjemmel.

A szoba bal sarkában van egy képkeretes tároló szerűség,amire lehet pakolni.Mint egy polc olyan,csak keretben vannak a tárgyak.Nem lógott a szélén egyik tárgy sem. Általam készített kis textil babák/figurák vannak rajta. Az egyik keretben 2 tárgy miközben éppen panaszkodtam arról,hogy nem bírom ezt a sok rosszat és már bánom azt is,hogy belevágtunk a babaprojektbe (lehet,hogy beteg a babánk,állandó kontrollok emiatt,rengeteg pénz stb)...ahogy ezeket kimondtam,leugrott szó szerint 2 kis figura a földre.Először azt hittem,hogy a párom valamit elhajított felettem,mert hát valahogy le kellett azoknak onnan esni. Minden más fenn maradt a keretben,csak ez a kettő nem (egy szarvas és egy őz).Pedig hátra voltak ültetve a belsejébe a keretnek. Keresem az ésszerű magyarázatot. Esetleg valaki?

2020. júl. 17. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Ha valamit behívsz az életedbe a cselekedeteid által, akkor miért csodálkozol ha következménye van?
2020. júl. 17. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

1+ *Az életem jelen szakaszában csak rossz dolgok történnek velem folyamatosan(évek óta húzódó betegségek,műtétek,szorongás a munkahely miatt,vetélés,nehezített teherbe esés,negatív élmények a terhesség alatt,rossz eredmények..stb).

Ez meg már a gyümölcse.Már elindult az aratásod.

2020. júl. 17. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Totem állatok, ez egy jel volt! Nézz utána, mit jelentenek ezek az állatok spirituálisan. Értelmezés, az lesz az űzenet vagy a válasz.
2020. júl. 17. 15:43
 4/4 anonim válasza:
54%

Pozitívabban kéne szemlélned a dolgokat. Ha valóban léteznek lények a túlvilágon, azokat jobban vonzzák a negatív emberek, akiknek az energiájukat még lejjebb szívhatják, így erősödnek. Persze, ha sok rossz történik, akkor nem könnyű. De próbáld mindennek a szép oldalát nézni és örülj, hogy van családod, egy szerető férjed és egy gyereked!

Az esettel kapcsolatban pedig: Először a racionális bizonyítékokat kell keresni, amikor ilyen történik. Ha megismétlődik többször is, akkor hívj papot, hogy szentelje meg a lakást vagy házat!

2020. júl. 17. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!