Megerzem előre a dolgokat?
Velem is előfordult már. Pl meg tudtam mondani, hogy hol van elásva egy döglött csirke egy olyan udvar közepén, ahol semmi keresnivalója nem lett volna (óvoda volt az épület már vagy 10 éve). Ott ástak, ahol mutattam és megtaláltak egy teljes csirke csontvázat.
Én csak arra tudok gondolni, hogy minden előre meg van írva, mi csak szerepet játszunk, és ez hiba a "mátrixban".
Ilyen, már velem is történt.
Pl: Este felé történt, amikor az akkori nagyon jó barátommal mentünk haza a moziból. És valahogy megéreztem, hogy ki fognak rabolni egy kocsit előttünk a tér mellett.
Mondtam neki, hogy jobb lenne most kerülő úton menni haza. Még mielőtt lefordultunk volna a kis utcába láttuk, hogy egy kisebb csapat gyerek rohan oda a kocsihoz...
Szia velem is történt már
Barátnőmmel sétáltunk es meg éreztem hogy baleset dog történni a faluban ezért nem a fő uton mentünk hanem körbe...amikor vissza felé mentünk az autó fel volt borulva a masik pedig teljesen össze tört egy ember el is hunyt...😔👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!