Paranormlis dolgok történnek a házunkban!Mit tegyek?
*ilyen kéretlen idegen megemelné a teljes üres, be nem kapcsolt mosógépet, és a földhöz vágná valami, amitől beremeg a ház
Jah, és nem "csak" 1 ember tapasztalta, hanem 5 db ember egyszerre.
Úristen ez nagyon para... Amúgy hasonló van nekem is. Novemberben költöztünk a házba, egy öreg nénitől vettük. Mondta a néni, hogy a többiek már meghalltak akik itt laktak vele, ez egy 2 generációs ház tehát elég nagy. Eleinte még nagyon féltem egyedül, pont terhes voltam amikor ide költöztünk, sokszor hallottam fura hangokat meg járkálást meg ilyeneket. A férjem azt mondta csak szoknom kell a ház zajait.
Most 5 hónapos a kisfiam és csomószor van, hogy hallom ugyan azokat a hangokat, mindenhol a házba. A kisfiam a földön játék közben elkezd nevetni valamin csak úgy a semmibe. Követ egy pontot a szemével, nevett rá de van hogy ok nélkül sírni kezd és el fordítja a fejét.
Hívtam ide egy hozzá értőt, azt mondta, ha semmi mást nem tapasztalok ami agresszivitásra utalna akkor semmi baj. Nem fog bántani. Úgyhogy azóta így élünk itt, a férjem a fiam, én és a láthatatlan vendégünk. Lehet hülyének néznek itt sokan. De ilyen van. Érezzük és valahogy tudjuk hogy itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!