Szoktatok olyat érezni, mintha a múltban megálmodtátok volna a jövőt, ami azóta bekövetkezett?
Nagyon hasonló érzés a dejavuhöz, csak az a különbség hogy itt nem azt érzem, mintha megtörtént már volna amit éppen átélek, hanem kifejezetten olyan érzés, mintha egyszer ezt megálmodtam volna és annó csodálkoztam volna ezen az álmon, miután felébredtem...
Általában egy bizonyos időintervallum is társul hozzá, de a pontos időt nem szoktam tudni.
Valamint egy hely is társul, ehhez a valószínűleg hamis emlékéhez, például hogy ezt már megálmodtam egyszer 10-12 éves korom között, apukámnál, a nappaliban, amikor a kanapén szundítottam...
Nem hiszek a jóslásban, még semmilyen ezoterikus dologban, szóval ezt valami dejavuhöz hasonló dolognak tudom be...
De mostanában elég sokszor van...
Nektek is szokott ilyen lenni?
Van ennek a jelenségnek valami neve?
Vagy aggódjak a mentális egészségem miatt?
Nem tudom, hogy miért kellett átteni a kérdést az ezoteria kategóriába, amikor engem az érdekelne, hogy ez pszichés szempontból mennyire normális... Hogy másokkal is előfordul e.
Nem pedig az, hogy valós dolog e ez a fajta "jóslás".
Mint ezek a leírásból ki is derülnek.
Akkor amikor azt mondták, hogy meddő vagyok: megálmodtam a gyermekeimet. Az elsőre különösen emlékszem.
Álmodtam az egyik ellenséggel, hogy legyőzőm, felkenetésem után- megtörtént
A férjem meg engem álmodott meg, pont úgy néztem ki mikor megismert-a gyerekeket szintén.
Ezt úgy hívják, hogy prófétikus álom, mivel szóról-szóra bekövetkezik.
En baleseteket almodtam meg nem egyszer.
Es fura de nem is lehet tenni ellene ugy sem hogy elöre tudom mert a pontos idö helyszin nincs meg.
Pl egyiket ugy almodtam földrenges volt, a szakadekokban làva izott esett le a kistesom a mélybe. Fel se tudtam fogni àlmomban.
Erre par nap mulva leesett egy 1 meteres gödörbe hattal. Nem lett semmi baja, de nem tudtam elkapni.
Mamàmmal is hasonlo volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!