Ha valamit már vagy 10x megálmodtam, az mit jelenthet?
Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban voltuk, de úgy egy éve megszakadt a kapcsolatunk. Azóta 10-15x legalább álmodtam már azt, hogy újra jóban vagyunk, kibékülünk (egyébként nem vesztünk össze),és ezt mindig más helyzetben, de a lényeg ugyanaz. Most éjszaka is azt álmodtam, hogy ülök egy asztalnál, ül mellettem valaki, aki egyszercsak felém fordul, és felismerem ezt a bizonyos barátnőmet, Ő pedig megkérdezi, hogy nem lehetnénk-e újra barátok, én meg örömmel mondom, hogy dehogynem. Utána felkeltem az álmomban és nagyon szomorú voltam, hogy csak álom volt, de megint ugyanez történt, ezúttal egy erdő féleségben, hogy kibékültünk, újra jóba lettünk, és utána keltem fel ténylegesen.
Miért lehet ez? Nem túlzás, hogy ennyire kötődöm/kötődtem hozzá? Több barátommal is megszakadt már a kapcsolatom, de egyikről se álmodtam soha ilyesmit. Tudat alatt Ő volt az lb, vagy mi?
Azért ide írtam a kérdésem, és nem az Ezotéria témába, mert pszichológiai szempontból érdekelne a válasz, nem pedig ezotériai szempontból.
Köszönöm előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!