Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valamit már vagy 10x...

Ha valamit már vagy 10x megálmodtam, az mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel nagyon jóban voltuk, de úgy egy éve megszakadt a kapcsolatunk. Azóta 10-15x legalább álmodtam már azt, hogy újra jóban vagyunk, kibékülünk (egyébként nem vesztünk össze),és ezt mindig más helyzetben, de a lényeg ugyanaz. Most éjszaka is azt álmodtam, hogy ülök egy asztalnál, ül mellettem valaki, aki egyszercsak felém fordul, és felismerem ezt a bizonyos barátnőmet, Ő pedig megkérdezi, hogy nem lehetnénk-e újra barátok, én meg örömmel mondom, hogy dehogynem. Utána felkeltem az álmomban és nagyon szomorú voltam, hogy csak álom volt, de megint ugyanez történt, ezúttal egy erdő féleségben, hogy kibékültünk, újra jóba lettünk, és utána keltem fel ténylegesen.

Miért lehet ez? Nem túlzás, hogy ennyire kötődöm/kötődtem hozzá? Több barátommal is megszakadt már a kapcsolatom, de egyikről se álmodtam soha ilyesmit. Tudat alatt Ő volt az lb, vagy mi?

Azért ide írtam a kérdésem, és nem az Ezotéria témába, mert pszichológiai szempontból érdekelne a válasz, nem pedig ezotériai szempontból.

Köszönöm előre!

2014. ápr. 16. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert hiányzik és sokat gondolsz rám! Ez velem is így volt, volt egy barátnőm,de összevesztünk, nagyon sokszor álmodtam,hogy újra jóban vagyunk, majd felvettük a kapcsolatot újra nagyon jóban vagyunk, azóta nem volt ilyen álmom.
2014. ápr. 16. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy még nem dolgoztad fel hogy már nem vagytok barátok, még mindig foglalkoztat és bánt a dolog.
2014. ápr. 16. 11:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is erre gondoltam, hogy még mindig hiányzik és nem tudok túllépni rajta. Viszont Ő tuti nem gondol énrám, így szinte esélytelen h újra jóban legyünk. Szerintetek mennyi idő, míg túllépek ezen? Az ilyen álmaimban mindig boldog vagyok, de mikor ébredezek és rájövök hogy csak álom, nagyon szomorú leszek.
2014. ápr. 16. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért esélytelen? És honnan tudod,hogy nem gondol rád? Lehet,hogy csak mind a ketten büszkék vagytok és ezért nem léptek (nálunk ez volt). Valakinek meg kell tenni az első lépést, hívd fel,vagy írj neki, ez nem tart semmiből ,és akkor mégis megtudod,hogy hányadán álltok,hisz azt írtad,hogy nem vesztetek össze! Drukkolok.
2014. ápr. 16. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Vannak új barátai. Nyáron többször írtam Neki, de válaszra se méltatott, így úgy voltam vele, hogy ha nem, hát nem. És tiszta szánalmasnak tartom, hogy míg én itt őrlődök meg róla álmodok, ő le se szar, ezért szeretnék túllépni rajta. Arra is gondoltam már, hogy esetleg mérges rám valamiért, de nem, mint később kiderült.
2014. ápr. 16. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ez így más, hát ha nem reagált... lehet ha felhívnád jobban járnál, ott rögtön meg tudnád kérdezni,hogy mi baja!
2014. ápr. 16. 12:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Hívtam is többször (bár nem mostanában, hanem régebben), legtöbbször nem vette fel, egyszer-kétszer igen, de akkor se túl kedvesen szólt bele, így hamar letettük. Nem hinném, hogy mérges rám, szerintem egyszerűen csak más barátokkal akar lenni, vagy nem tudom. Azért nem kérdezném meg, mert hogy hangzana már, hogy "Miért nem vagyunk már jóban? Válasz: "Jóban vagyunk" Én: "Igen, de már épphogy csak köszönünk egymásnak és nem olyan mint régen" Nem tudom erre mit mondana, na de a lényeg h ha egyszer Ő nem akarja, én sem. Nem tudom, hogy léphetnék túl ezen :SS
2014. ápr. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!