Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Benedek Tibor nem is akkor...

Benedek Tibor nem is akkor halt meg mikor bejelentettèk?

Figyelt kérdés

Fuuh ez elég fura de egy helyen voltam melózni és ott a házi asszony mondta hogy hallottatok hogy meghalt Benedek Tibor?! Mi meg mondtuk hogy nem tudjuk ki az. A válsz ugye az volt hogy vízi labdázó (vagy mi?!😅)...

1-2nappal később pedig mindenhol erről cikkeztek hogy Úristen szegény Benedek... Én meg gondolkoztam hogy miért most lett felkapva mikor már pár nappal előtte történt?! Aztán elvileg akkor történt mikor bejelentettèk. De akkor az a nő honnan tudta pár nappal előbb? Vagy csak simán nem kapta fel egyből a média?

2020. júl. 4. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt írták szinte mindenhol, hogy aznap hajnalba halt meg-a bejelentés napján. Szerintem kevered a dolgokat mással
2020. júl. 4. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező? Miért csámcsogsz egy sportolón akit nem is ismertél. Miért nem foglalkozol az F1-el. Hagyd már békén szegény Benedek Tibort és családját.
2020. júl. 4. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!