Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan álmodhatnám azt amit...

Hogyan álmodhatnám azt amit szeretnék?

Figyelt kérdés
pl sokat gondolok rá aznap, vagy este azon gondolkozok amit álmodni szeretnék? nálatok ez hogy van?

2020. jún. 22. 01:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tudatos álmodás-nál felébreszted a tudatod az álmodban és onnantól kezdve elvileg irányíthatod azt. Nem tudom, még soha nem próbáltam de úgy olvastam nagyon sok gyakorlást igényel.
2020. jún. 22. 14:39
 2/3 Pásztó ***** válasza:

Az alapja a napi rutinokban leledzik.

Minden nap, lehetőség szerint minél sűrűbben kell egy-két perc amikor nem koncentrálsz másra, körülnézel, elkezded megvizsgálni a környezeted, hogy alszol-e, vagy a valóságban vagy? A körülötted lévőket, akiket ismersz, meg tudod mondani, mikor találkoztatok, hogy ismerted meg őket? Semmi szokatlan nincs? Hangok, levegő, idő, hely, új épületek, valami? - és egyéb nyalánkságokkal, megvizsgálsz alaposan mindent, majd eldöntöd, hogy ez a valóság e, vagy se. Minél sűrűbben, és minél nagyobb részletességgel, odafigyeléssel csinálod, annál inkább elkezd belevésődni a szokásokba, rutinba, tudatalattiba, és így egy idő után (átlagosan 3-4 hét, 1, max 2 hónap) az álmaidban is elkezded ezt tenni. Ha szerencséd van, könnyen kiszúrod hogy álmodsz. Ekkor kezdődik a neheze, mert meg kell tanulnod, hogy tudod irányítani, az álmaidban szereplő lényekkel (emberekkel, legtöbbszőr) hogy kell bánnod, egyáltalán felismerni, hogy egy adott személy Slave vagy Master, és eszerint kezelni őket. Van neten egy két praktika és kis útmutató, szerintem érdemes. Az álmoknak csak az szabhat határt, amit meg mersz magadnak engedni :) sok sikert!

2020. jún. 26. 23:55
 3/3 Pásztó ***** válasza:

Írjak egy személyes példát is:

Álmomban egy nagy kertes családi házban voltam, számomra 2 ismeretlen katonával, akik fel voltak fegyverezve, én viszont se katonai egyenruha, se fegyver. Kintről hangok szűrődtek be, katonák támadtak meg minket, én kértem egy fegyvert és nekiálltunk lelőni őket. Meg is volt a darálás, majd egyszercsak elkezdtek feléledni a lelőtt katonák, majd nekünk rontottak. Egy kis ideig ért valamit a golyó, de egy idő után nem hatott, és elkapták a 2 társamat. Ekkor bementem a fürdőszobába, ha jól emlékszem, erre egyszer csak leestem egy hát... olyan volt mint egy nagy fűrdőszoba, ablakok, ajtó nélkül, és nem volt kiút. Egy ideig néztem hogy mitévő legyek, majd arra az elhatározásra jutottam, hogy felébredek inkább. Ottani időérzékelésem szerint kb fél perc se telt el, és fel is ébredtem. Csak azután, pár percre esett el, hogy az álmom vége csapott át tudatos álmodásba. Ez volt az első :)

2020. jún. 27. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!