Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg jún 21...

Szerintetek tényleg jún 21 vasárnap lesz a világvége?(többi lent)

Figyelt kérdés

2012.dec.21 igazából félre lett számolva,ezért most vasárnap lessz maja világvége.

Elvileg jön a nibiru vagy szuperföldrengés lesz,esetleg a reptoidok kitörnek a nulsíkról,ezen még vitatkoznak.

Link: [link]

Link: [link]

Szerintetek most is elmarad a vég vagy most már mind meghalunk?

2020. jún. 19. 14:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
81%
Most lesz. Tuti!
2020. jún. 19. 16:38
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira idegesítő már. Miért csinálják ezt az emberek, hogy minden évben elhíresztelik, hogy jön a világ vége? Ennyire unatkoznak, hogy azon élik ki magukat, hogy a hiszékeny emberekben pánikot keltsenek? Már kitalálhatnának valami mást, pl. jönnek az ufók és átveszik az uralmat az emberiség felett :D
2020. jún. 19. 16:43
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
Ez a világvége mánia jó nagy hülyeség. Csak azért mert egy évezredek óta halott civilizáció abbahagyta a naptárkészítést eljön a világvége? Nekem a windows csak 2099 december 31-ig írja a naptárat. Akkor most akkor lesz a világvége? Marhaság, ez az egész világvége mánia azért van, hogy figyelmet szerezzenek maguknak az emberek, ebbe van a pénz, a kattintás. És érdekli az embereket, mert mindenki szeretné tudni hogy mikor hal meg, plusz félünk a tudattól, hogy ha meghalunk, akkor még ugyanúgy meg tovább az élet, senkit nem fog érdekelni.
2020. jún. 19. 16:57
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csináljak sok filmet és sorozatot a világvégéről vagy méginkább az az utáni megmaradt emberek életéről.

Kezdek kifogyni a posztapokaliptikus néznivalókból. :(

2020. jún. 19. 16:58
 15/42 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz,csak érdekel a véleményetek.
2020. jún. 19. 16:59
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! 21-én nem lesz világvége!
2020. jún. 19. 17:38
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
16.-nak. Kár, akkor hétfőn megint mehetek dolgozni.
2020. jún. 19. 17:40
 18/42 anonim válasza:
85%
100%
2020. jún. 19. 17:59
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a Ripost-ban azt írják akkor biztos úgy lesz. :) Migránscunami, Soros gyíkjai, sharknádó bármi lehet. Ki tudja?!
2020. jún. 19. 21:10
 20/42 anonim ***** válasza:
49%

Egyszer láttam egy likeolom nevű oldalon egy olyan posztot; ja és szóval ez még 2012 decembere előtt volt; és akkor ilyen volt a poszt, hogy:

"Ha összegyűlik 8 millió lájk, elmarad a világvége. Aláírás: Isten". Igazából úgy volt a vége, hogy "Isten voltam", tehát, hogy Isten volt az, aki írta a bejegyzést. :) Amúgy szerintem nemegészen ő írta; de nem is gyűlt össze, olyan 300 körüli lájk volt, ha jól emlékszem, vagy lehet, hogy 3000, és egy nullával több? :) Na, mindegy; tehát vagy nem ő írta a bejegyzést, vagy megkegyelmezett nekünk :D:D De amúgyis, bizonyos értelemben meg ő írta; mert van valami ilyen bibliais hogy: "Mind istenek vagytok a Fennségesnek fiai/gyermekei mindahányan"; és : "Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokban, bennetek van." :) És tehát az ősrobbanásnál önmagát osztotta fel, mert máshogy nem tudott elkezdeni teremteni, mert rajta kívül nem volt semmi se. :) Amit így elég nehéz elképzelni, de elvileg így volt. :):)

2020. jún. 19. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!