Miért érzem, hogy hamarosan vége a világnak?
Mert így érzed... ennek semmi racionális alapja nincs.
Én ovódás korom óta azt érzem hogy hamarosan meghalok.... hát már 26éves vagyok, szóval az ilyen megérzésef fszságok.
Valójában 2012-ben volt a világvége, csak vannak akiknek lassú a felfogása. Ne aggódj más is csinált már magából hülyét nem te vagy az első és sajnos nem is az utolsó.
Nagyapám meg apám is várta a megváltót egészen haláláig, nem hiszem el, hogy van olyan idióta aki még bekajálja ezt a baromságot.
Nem lesz világ vége. Lehet katasztrófa, lehet válság, de olyan nem lesz hogy egyik pillanatról a másikra megszűnik a bolygónk.
Normális hogy az ember szorong ilyen válsághelyzetben, mint a ami most van, más is furcsán érzi magát.
Jézus nem fog eljönni nyugodj meg. Nem vagyok keresztény, de azt elég figyelmesen elolvastam a Bibliában, hogy a második eljövetel BENNÜNK jön el, tehát te leszel a magad megváltója.
Én hiszek Jézusban, és tudom, hogy hamarosan el fog jönni.
Köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!