Mitől koszolódik be valakinek az aurája?
ma 08:42!!!
Ott a pont... Ez meccslabda volt...
Szerintem kérdező próbálj meg értelmesebb időtöltést keresni... De ha már annyira ész nélkül akarod szórni a pénzt, akkor az auratisztításra szánt összeget inkább utald át a számlámra... Én tudnám értelmesebb célokra fordítani...
ejha. az arrogancia félegészség, mi?
professzor úr/professzor asszony! sok eszéhez ajánlanám a google-t, ottan minden hülyét megspórol az a csillárig érő agya.
Legutolsó...
Nem vagyok sem professzor, sem professzor asszony, így a megszólítás -bár megtisztelő- nem jár ki nekem. Tesztet asszem nem csak profok tudnak végezni. Mindössze arról van szó, amit írtam: érdekeltek volna olyan emberek által ajánlott linkek/könyvet/stb., akik ebben hisznek, ebben élnek. Elsősorban emiatt tettem fel a kérdést. (Magyarán guglizhatok ezerrel, és nyilván találok is egy halom oldalt, csak nem akartam, hogy végül "hiteltelen" forrásra támaszkodjak.) Nyilván kutakodhattam volna 1001 fórumon keresztül, hogy rátaláljak "A Hiteles Honlapra", helyette feltettem itt a kérdésemet. A nagy többség ezen az oldalon a kérdéseket olvasva hasonlóképpen tesz.
Válasz helyett kaptam egy rakás oltást. Arroganciáról szó sincs, amit talán pár közbeékelt smiley nyomatékosított volna. (Ha tehát úgy könnyebb, bátran képzelj minden sor végére egy mosolygós arcot...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!