Hogyan tanulhatom meg, hogy az asztrális kivetülést hogyan kell csinálni és ilyen dolgokat?
Az is érdekelne még hogyan tanulhatom meg a tárgyak mozgatását meg még ilyeneket.
(Csak olyan válaszoljon aki ért is hozzá. Trollok off)
#11 ha jobban belegondolsz ez nem feltetlenul igaz, hogy az ember sajat maga is elsajatithatja.
Persze, ha van eleg kitartasa, ha kepes a megfelelo forrasokat megtalalni az informacio rengetegben,
ha kepes arra, hogy egyedul korrigalja a sajat hibait, egyaltalan felfigyeljen a hibakra,
nem azt mondom, hogy feltetlenul penzt kell erte kiadni, de sokat segit, ha olyanoktol tanul az ember akik tenyleg tudjak es gyakoroljak a dolgot, plusz meg kerdezhet is.
Mert lassuk be, pl itt tudast szerezni....
12.
Értem, mire gondolsz, de számtalan oktatóvideó, cikk, könyv, stb. érhető el a témában, ami teljesen elegendő a TÁ elsajátításához, ezek jó része ráadásul ingyenes. El nem tudom képzelni, mi újat tudna mondani egy ilyen tréner azokon felül, amik minden igényesebb összefoglaló munkában benne vannak. Egyszerűen szükségtelen, de ezek épp abból élnek, hogy elhitetik másokkal, hogy rájuk, a "tanításaikra" szükség van, hogy valami eredetit találtak fel. Pedig csak a meglévőt adják át műs csomagolásban.
Most ne érts félre, nem téged kritizállak.
Persze, nem ertettem felre.
Igazabol ezt en is draganak talalom a jelenlegi anyagi helyzetemben.
En csak magambol indulok. Nem igazan sikerult attorest elernem.
A legtobb amit elertem az annyi volt, hogy egy alomban kovetett engem egy lila felho, es valahogy annyira furcsanak talaltam, hogy egy felho beszelt hozzam, hogy valahogy raeszemltem, hogy ez csak alom lehet, hiszen a valo eletben a felhok nem beszelnek.
A masik dolog, meg, hogy pl a csportos meditacioknak sokkal erosebb hatasa van, mint az egyedul vegzetteknek.
Igazabol, ezt csak a kerdezo szamara linkeltem, hogy akar ezen is elgondolkodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!