Hogyan tanulhatom meg, hogy az asztrális kivetülést hogyan kell csinálni és ilyen dolgokat?
Az is érdekelne még hogyan tanulhatom meg a tárgyak mozgatását meg még ilyeneket.
(Csak olyan válaszoljon aki ért is hozzá. Trollok off)
Szerintem a tárgyak mozgazása nem függ össze az asztrális kivetüléssel.
A magam részéről nem tudom, létező dolog-e az "asztrálkivetülés", de az élmény, a jelenség állítólag valós, és lehet köze a tudatos álmodáshoz is. (Tehát itt az a kérdés, hogy mennyire valós ez az élmény). Érdemes szerintem a tudatos álmodással kezdeni tehát.
Ez egy hasznos video a témáról:
Egyetertek az elottemszoloval.
A tudatos almodas az kb az eloszobaja az asztral kivetulesnek.
Legalabbis ezt mondja par emberke, akiknek az eloadasait rendszeresen latogattam egy idoben es meg ilyen tanfolyamokat is tartottak.
Alvasparalizis? Hogy erted?
A tudatos almodas az az, hogy almodsz (alszol es ugy) es tudod, hogy egy alomban vagy. Es igen, atveszed az iranyitast.
Én ezt a könyvet ajánlom, ez elég jól leírja az alapokat TÁ-hoz:
Itt egy jó wiki-cikk:
Vagy az első válaszomban linkelt youtube-csatorna, az pl. teljesen ezzel foglalkozik.
"És még az érdekelne ,hogy a tudatos álmodást lehet úgy csinálni ,hogy nem leszek alvásparalizisben"
Változó, egyénfüggő. Ha sokat próbálkozol a TÁ-val előfordulhat, hogy lesz egy-két alkalommal alvásparalízised, de annyira azért nem jellemző. Amennyire én tudom, kutatták az összefüggést a kettő között.
(Egyébként... az alvásparalízis kibírható, nem tragédia).
Robert Monroe konyveit en is ajanlom!
[link] ezt az oldalt is atnezheted, bar kicsit borsos ara van a tanfolyamoknak, de legalabb Mo-n van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!