Léteznek sellők?
Ugye életedben nem hallottál még arról, hogyan tud felrobbanni egy vulkán?
Mint ahogy laza vulkáni tufából álló szigetről sem.
Nem baj, mindig jó dolog tanulni.
Ha pedig úgy képzeled, hogy az ókori görögöknek, akik még Afrikát sem igazán ismerték, valahogyan tudomásuk és pontos információik voltak Amerikáról... hát... végül is, az Antarktiszról miért nem?
Ki a fene említette amerikát??
Akkor te már hallottál a görög felfedezőkről?? Sőt, görög utazókról, Platón rokona volt. Azért ne nézd már idiótának őket! Please! A görögök fedezték fel először a Föld gömb alakját, valamint azt is, hogy nem tömör gömbként mozog a Föld, földrengéskor.
Képzeld tudom és ismerem ezeket a fogalmakat. Én jártam ott és láttam is azt hogy milyen volt.
Ááááááá, értem, szóvel szerinted hidegen kell hagyni mindent amit leírtak. Szóval ennyi erővel lehet Atlantisz, akár India egyik régi romvárosa is, amit a víz nyelt el.
Attól Atlantisz, hogy figyelmbe vesszük azt amit a legendák mondanak róla, pl.: Indiában, Kínában, a görögöknél, az északiaknál, ősgermánoknál stb. Ennyi erővel, ahogy te gondolkozol annyi Atlantisz van, hogy Dunát lehetne belőle rekeszteni. Ennyi erővel Pannónia is Atlantisz, mert itt volt a Pannon-tenger. Agyrák...
Nem tudsz egy értelmes, hosszabb fogalmazást leírni és érvelni mellette és még a nevét sem tudod az általad feltételezett lelőhelynek... Csodás!
Egyébként ha nem is a görögök, hanem a vikingek és az ősgermánok, de felfedezték Amerikát, olyan jó kis idővel Colombusz előtt és nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy az Egyiptomiak is, ugyanis találtak olyan növényeket a fáraóknál, amik egyértelműen Amerikából származnak pl. koka, amit a szombaikon is szeretettel ábrázotak és a fáraók egyik teljesítmény fokozójaként szolgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!