Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek sellők?

Léteznek sellők?

Figyelt kérdés
Természetesen, nem a mesékben szereplő sellőkre gondolok. Láttam egy tudományos csatorna dokumentumfilmjében, hogy valamilyen amerikai tengerbiológus csoport, talált részeket egy tetemből, Dél-Afrika mellett és többször is vizsgálták és erre jutottak. Elvileg, ezek olyan emberek, akik visszamentek valami miatt a vízbe és ahhoz alkalmazkodott a testük. Léteznek? Nem is beszélve a tudományon kívül, azon kalózoknak vagy tengerészeknek a régi feljegyzéseiről, amikben beszámolnak róluk vagy a régi legendákról, hisz minden legendának van valamennyi alapja.

2020. jún. 8. 17:44
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Te is azoknak a táborát erősíted, akik tájékozódnak a "tudósoktól", vagyis inkább pénzéheseknek, akik azt kiabálják hogy megvan, holott nyomára se bukkantak. Gondolod, hogy nem lenne tele minden ezzel, hogy megtalálták?? A Bermuda-háromszög és az Ördög-háromszög mégis valamiért megvan. Feltehetően azért, mert ezon területeken feküdt vagy feküdt egy része Atlantisznak vagy Múnak/Lemúriának. Ha volt olyan időjárás és természeti katasztrófa, ami egy szigetet (ami általában nem surfdeszkákon áll...) elsülyeszt, akkor akkora ereje is, hogy repülőket és hajókat taszítson a víz alá. Ha már Múnált tartunk, a maori, ujgúr és indiai feljegyzések Mú egyik sarkát is az Ördög-háromszög helyére teszik. Atlantisznál is ugyanez lehet a helyzet, pláne a feljegyzések még erre rá is erősítenek.
2020. jún. 9. 19:24
 42/46 anonim ***** válasza:

Ugye életedben nem hallottál még arról, hogyan tud felrobbanni egy vulkán?

Mint ahogy laza vulkáni tufából álló szigetről sem.

Nem baj, mindig jó dolog tanulni.

Ha pedig úgy képzeled, hogy az ókori görögöknek, akik még Afrikát sem igazán ismerték, valahogyan tudomásuk és pontos információik voltak Amerikáról... hát... végül is, az Antarktiszról miért nem?

2020. jún. 9. 19:28
 43/46 A kérdező kommentje:

Ki a fene említette amerikát??

Akkor te már hallottál a görög felfedezőkről?? Sőt, görög utazókról, Platón rokona volt. Azért ne nézd már idiótának őket! Please! A görögök fedezték fel először a Föld gömb alakját, valamint azt is, hogy nem tömör gömbként mozog a Föld, földrengéskor.

Képzeld tudom és ismerem ezeket a fogalmakat. Én jártam ott és láttam is azt hogy milyen volt.

Ááááááá, értem, szóvel szerinted hidegen kell hagyni mindent amit leírtak. Szóval ennyi erővel lehet Atlantisz, akár India egyik régi romvárosa is, amit a víz nyelt el.

Attól Atlantisz, hogy figyelmbe vesszük azt amit a legendák mondanak róla, pl.: Indiában, Kínában, a görögöknél, az északiaknál, ősgermánoknál stb. Ennyi erővel, ahogy te gondolkozol annyi Atlantisz van, hogy Dunát lehetne belőle rekeszteni. Ennyi erővel Pannónia is Atlantisz, mert itt volt a Pannon-tenger. Agyrák...

Nem tudsz egy értelmes, hosszabb fogalmazást leírni és érvelni mellette és még a nevét sem tudod az általad feltételezett lelőhelynek... Csodás!

Egyébként ha nem is a görögök, hanem a vikingek és az ősgermánok, de felfedezték Amerikát, olyan jó kis idővel Colombusz előtt és nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy az Egyiptomiak is, ugyanis találtak olyan növényeket a fáraóknál, amik egyértelműen Amerikából származnak pl. koka, amit a szombaikon is szeretettel ábrázotak és a fáraók egyik teljesítmény fokozójaként szolgált.

2020. jún. 9. 19:58
 44/46 A kérdező kommentje:
De én nem is bocsájtkozom ilyenekkel vitába. Nem is gondolkodnak el egy kicsit sem semmit, csak mondják a maguk álláspontját, mint a beakadt lemezjátszó... Eleve ott kezdődik a történet, hogy nem csak az interntről tájékozódsz, hanem olvasol is róla vagy ne adj Isten, VALÓDI dokumentum vilmet is néznél róluk. Nem olyan szennyeket, amiket egyes piaci, pénzéhes, tudóscsoport, vagy inkább nézettség és pénzhajhász csoport készített, mert azok csak azért is be bizonyítják, a leg lehetetlenebb dologról is, hogy igaz, mert nem bírnák bevallani, ha már eléggé sántít a történet, akkor sem, nehogy kevesebb bevétel legyen. Egyébként mennyi időd van?? Nincs munkád/akármid ami miatt ennyire unatkozol??
2020. jún. 9. 20:06
 45/46 A kérdező kommentje:
A helyesírásért pedig sorry, már nekem este 20-kor késő van az ilyenekre...
2020. jún. 9. 20:07
 46/46 Thunderfairy ***** válasza:
Ez a kérdező ennyire nem érti meg a dolgokat??? Ne foglalkozzatok ilyenekkel.
2020. jún. 25. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!