Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van értelme elmenni átkot,...

Van értelme elmenni átkot, rontás levetetni?

Figyelt kérdés

Vagy hülyeség ez az egész.

Kiváncsiságból ráirtam egy ilyen jósra, mennyiért veszle rontást, azt irta 60 ezer, csak néztem mint borjú az új kapura.

Nincs ennyi pénzem erre, nem megyek el, csak kiváncsi vagyok más mint gondol erről.

2020. jún. 7. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Ha nincs pénzed rá akkor tök mindegy!
2020. jún. 7. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Nincs értelme mert alapból olyan sem létezik hogy rontás/átok. A semmit meg minek vegye le rólad ráadásul ilyen sok pénzért? Azért kér el ennyit érte mert ő is tudja hogy csalás az egész és aki annyira ostoba hogy hisz benne az ki is fog adni ennyi pénzt rá. Aki meg értelmes és tudja hogy ez kamu az még ingyen sem menne el ilyenre
2020. jún. 7. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Elmenni nincs. Aki ilyet tud csinálni, az bármilyen távolságból képes leszedni.
2020. jún. 8. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Utolsóval értek egyet mivel nincsen idő és tér az energiáknak bárhonnan le tudja szedni! El is lehet menni személyesen , ha nem bízol.

Ha hiszel benne ha nem attól működnek ezek a dolgok.

Honnan tudja ,hogy 60 ezer? Honnan tudja ,hogy van e rajtad átok ,mert mondtad neki ,a szájába tetted a szavakat és csak igenezett?

Te honnan tudod ,hogy van rajtad átok.

Van igen aki leszedi, de nincsen mindenkin!

Ha tényleg van rajtad átok ,akkor ha nincsen más és nem csaló megéri 60 ért. Ha van más ,akkor meg nagyon drága. ( milyen átok , milyen területen : halál , szerelmi kötés, vagy sose legyen párkapcsolatod ect...)

2020. jún. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!