Ezt (lent) 2012-re vonatkozóan irták vajon?
A válasz megírásának időpontja: ma 00:21
Köszönöm de nincs szükségem e fajta,felvilágositásra,és direkt azért irtam ide,hogy pont az ilyenek mint a hozzád hasonlók,ne böfögjék tele a kérdésemet..,de úgylátszik igy se lehet elmenekülni előletek:s
00:21-nek
Nem kell lebeszélni senkit semmiről, amiben hisz, hiszen az illető gondolom képben van azzal, hogy egy olyan ember, aki nem hisz ezekben a dolgokban, mit gondol róluk. Azok az emberek, akik hisznek az ilyesféle dolgokban úgy is sokszor megkapják, hogy ez mekkora hülyeség, nem kell még itt is, nem azért jön ide az ember.
Abban igazad van, hogy élvezni kell az életet, nem félni minden ilyesmi dologtól, de élvezni lehet úgy is, hogy hiszel benne. Én is hiszek sok mindenben, mint pl: ufók, szellemek, túlvilági élet, valamikori világvége stb, de attól még köszönöm jól vagyok:) Csak néha filozofálgatok ezeken, és biztos vagyok benne, hogy a kérdező sem úgy van azért, hogy minden nap azon retteg, hogy jujj ez most mikor fog megtörténni, jujj most meghalunk stb stb és tiszta gyomorideg, hanem csak néha elmereng a dolgokon, hogy mi van ha...
És most ezt nem sértésből mondtam, de akkor sem kell senkit sem lebeszélni semmiről, kivéve ha esetleg egy 12 éves olyat kérdez, hogy "Tényleg sellővé lehet e válni a Mékó szigeten?" :)
"Attól még na valld magadról hogy értelmes vagy mert más a nézzeted ebben a dologban"
Pedig szerintem sokkal "értelmesebb" dolog a tudományban hinni, mint az ezoterikában.
Miért is? Egyszerű: Ha az ezoterikus dolgok olyan jól működnének, hogy inkább azokat kéne követnünk és nem a tudományt, akkor nem tudósok és mérnökök lennének, a megbecsült szakemberek, hanem jósok és mágusok...
Ja és mi "földhözragadtak" nem azért vagyunk "földhözragadtak" mert félelmetesnek, furcsának vagy elképzelhetetlennek tartjuk az ezoterikus dolgokat, hanem egyszerűen azért, mert tudjuk, hogy az univerzum törvényei alapján mi működik és mi nem.
Ha tényleg működne a varázslás, a jóslás meg az ilyesmi, akkor én is szívesen művelném őket, hiszen rengeteget könnyítene az életemen. De mivel nem működik...
Nem.
Sok szerencsét az életben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!